Haberler

Orhangazi'de Su Kayağı Heyecanı

Bursa'nın Orhangazi İlçesinde Düzenlenen Uluslararası Su Kayağı Slalom Şampiyonası Nefes Kesti.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde düzenlenen Uluslararası Su Kayağı Slalom Şampiyonası nefes kesti.

1. Uluslararası Su Kayağı Slalom Şampiyonası, 8 ülkeden 10'u Türk yaklaşık 50 sporcunun iştirakiyle Orhangazi'deki Türkiye'nin ilk suni su kayağı pisti Ski Park International Lake Side'da gerçekleştirildi. Dünyaca ünlü ABD'li su kayağı gösteri ekibi 'Star's of Florida'nın da katıldığı yarışmalar nefes kesti. Yarın yapılacak final yarışları ile sona erecek olan şampiyona seyredenlere keyifli anlar yaşattı.

Uluslararası şampiyonalarının yapılabilmesi için özel tasarlanmış Türkiye'nin ilk ve tek tesisi olan suni göl, Türkiye Sualtı Federasyonu'nun büyük gayretiyle 450 bin metrekarelik araziye kuruldu. 600 metre uzunluğunda, 55 metre genişliğindeki suni gölde Garanti Bankası, Power FM, D Spor, İDO, İstanbul Vodka ve VW'nin sponsorluğuyla DSM Group tarafından organize edilen şampiyonanın ilk günü hayli çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Turnuvaya Birleşik Arap Emirlikleri, Portekiz, Polonya, Sırbistan,

Yunanistan, Lübnan, Rusya ve Türkiye'den 50'ye yakın sporcu katıldı. Power FM'in müzik yayını ile coşan davetliler, kendileri için hazırlanmış özel tribünden yarışmacıları izledi. Orhangazi'nin tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan şampiyona, yarın yapılacak final müsabakaları ve ödül töreni ile sona erecek.

Final yarışmalarını izlemek için İstanbul'dan özel uçağı ile Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un da geleceği, Orhangazi ve İznik'te tüm otellerin dolduğu, organizasyon için İDO'da biletlerin tükendiği, vatandaşların ek sefer için İDO'nun telefonlarını yoğun şekilde aradığı ve telefonların kilitlendiği öğrenildi.

(MŞ-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title