Haberler

Ordu: Ordu'daki Perşembeliler Yemekte Buluştu

Ordu Perşembeliler Eğitim Kültür Turizm Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kuruluşunu Tamamladıktan Sonra Düzenlediği Gecede Üyeleriyle Biraraya Geldi.

Ordu Perşembeliler Eğitim Kültür Turizm Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kuruluşunu tamamladıktan sonra düzenlediği gecede üyeleriyle biraraya geldi.

Belde Otel'de gerçekleştirilen yemeğe katılım oldukça büyük oldu. Perşembe Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkçı, Perşembe Emniyet Müdür Vekili Tevfik Şahinel, Perşembe Jandarma Komutanı Kd. Başçavuş Cemil Eren, Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, Ordu ve Perşembe'de görev yapan daire müdürlerinin de katıldığı yemek geç saatlere kadar sürdü. Yemekte konuşma yapan Dernek Başkanı Ercan Gündüz, kuruluşlarını tamamladıktan sonra ilk kez düzenlenen yemekle kamuoyunun karşısına çıktıklarını, bundan sonra Perşembeliler'in 'gözü, kulağı ve dili' olacaklarını belirterek destek istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title