Haberler

Ordu: Hakem Camiası Ordu'da Buluştu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (Tffhgd) Ordu Şubesi'nin Düzenlediği Hakem Balosu'nda Hakemler Stres Attı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ordu Şubesi'nin düzenlediği Hakem Balosu'nda hakemler stres attı.

Atherina Otel'de düzenlenen baloya MHK Başkanı Mustafa Çulcu, MHK Başkan Vekili Mevlüt Güzel, Genel Sekreter Ali Kunak, Hakem Atamalarından Sorumlu MHK Üyesi Ali Aydın ve MHK üyeleri Orhan Erdemir, Lale Orta, Hatip Çopur ve Hikmet Öksüzoğlu katıldı. Gecede Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Okur, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çağlayan, Ordu spor Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, Ordu spor İdari Menajeri Dursun Karamustafaoğlu da hazır bulundu. Amatör spor kulübü temsilcilerinin de bulunduğu geceye Karadeniz Bölgesi illerinde görev yapan hakemler de katıldı.

Geceye davetli olmasına rağmen Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yönetecek olduğu için katılamayan TFFHGD Genel Başkanı Selçuk Dereli, başarı telgrafı gönderdi. TFFHGD Ordu Şube Başkanı Vedat Öz, Türk hakemliğine verdiği destekten ve katkılardan dolayı TFFHGD Genel Başkanı Selçuk Dereli'ye takdim edilmek üzere TFFHGD Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kalafatoğlu'na bir plaket takdim etti.

Bu arada geceye katılan MHK Başkanı Mustafa Çulcu'da, MHK Üyesi Ali Aydın'a, Orduda yapılan toplantılar için gösterdiği ilgi ve destekten dolayı bir rölyef sundu. Gecede hakemler geç saatlere kadar eğlenerek stres attılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title