Haberler

Opel Türkiye Kupasında İkinci Yarı Finalist Türk Telekom Oldu

Opel Türkiye Kupası 8'li Finalleri'nin İkinci Maçında Türk Telekom, Bandırma Banvitspor'u 92-81 Mağlup Ederek Yarı Finale Yükseldi. Maçınn Ardından Basın Mensupları Tarafından Yapılan Değerlendirmede Türk Telekom'dan Erwin Dudley, Maçın En İyi Oyuncusu Seçildi.

Opel Türkiye Kupası 8'li Finalleri'nin ikinci maçında Türk Telekom, Bandırma Banvitspor'u 92-81 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Maçınn ardından basın mensupları tarafından yapılan değerlendirmede Türk Telekom'dan Erwin Dudley, maçın en iyi oyuncusu seçildi.

Maçta cezalı olan Ercüment Sunter'in yerine takımı yöneten Merih Çakıroğlu, maçtan sonra yaptığı açıklamada, kupaya bir adım daha yaklaştıklarını belirterek, "Kupalarda ilk maçlar final gibi zor geçer. Bandırma Banvitspor'u mağlup ederek kupaya bir adım daha yaklaştık. Hafta içinde konsantrasyonumuz iyi değildi, ancak iyi çalışarak bunu giderdik. Maçın başınra hücum ve savunmada maça çok iyi başladık. İkinci periyodun sonunda oyundan düştükten sonra, üçüncü periyoda iyi başladık ve devamını getirererek

maçı kazandık. Yarı finali de geçerek final oynamak istiyoruz" diye konuştu.

Bandırma Banvitspor Antrenörü Selçuk Ermak ise, zor bir maç oynadıklarını ifade ederek, "Türk Telekom'u aldığı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Çok eksiğimiz vardı, ama bunları bahane kabul etmiyoruz. Maçı kazanabilme noktasına da geldik, ama çok top kayıbı yaptık. Bu tip maçlarda bu kadar hata yaparsanız maçı kazanamazsınız" dedi.

Başkent temsilcisinin başarılı basketbolcusu Bekir Yarangüme ise, çok iyi oynamadıkları bir maçı kazanarak yarı finale yükseldikleri içi mutlu olduklarını belirterek, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

(EKO-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title