Haberler

Okullar Arası Yıldızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakanı Yapıldı

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, 2017-2018 Okul Sporları faaliyet programında yer alan okullar arası Yıldız Kızlar ve Erkekler Masa Tenisi İl Birinciliği tamamlandı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, 2017-2018 Okul Sporları faaliyet programında yer alan okullar arası Yıldız Kızlar ve Erkekler Masa Tenisi İl Birinciliği tamamlandı. Erkeklerde Zübeyde Hanım Ortaokulu kızlarda Kazım Yurdalan Ortaokulu il birincisi oldu.

Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen müsabakaların ardından dereceye giren okullara kupa ve madalyaları verildi.

MASA TENİSİNE REKOR KATILIM

Yakutiye Spor Salonu'nda yapılan ve dört gün süren masa tenisi müsabakalarına, 34 okuldan 12'si kız ve 22'i erkek takımı olmak üzere 136 sporcu katıldı.

Zorlu ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Erkekler kategorisinde birinci Zübeyde Hanım Ortaokulu, ikinci Ziyaattin Fahri Fındıkoğlu Ortaokulu, üçüncü Edip Somunoğlu Ortaokulu,dördüncü Ahmet Yesevi Ortaokulu oldu. Kızlar kategorisinde ise birinci Kazım Yurdalan Ortaokulu,ikinci Güzelova Ortaokulu, üçüncü Dumlu Ortaokulu, dördüncü ise İsmet İnönü Ortaokulu (Karaçoban) oldu.

TAŞKESENLİGİL'DEN KUPA VE MADALYA

Oynanan final maçları ardından düzenlenen törende dereceye giren takımlara madalyaları ve kupaları Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Fuat Taşkesenligil ve Erzurum Masa Tenisi İl Temsilcisi İlhami Yavilioğlu tarafından verildi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Fuat Taşkesenligil müsabakalara katılan okul idarecilerine, öğretmenlerine ve sporculara teşekkür ederek ilimizi grup maçlarında temsil edecek olan okullara başarılar diledi.

Erzurum Masa Tenisi il temsilcisi İlhami Yavilioğlu ise 3-5 Nisan 2018 tarihlerinde Giresun'da yapılacak olan grup müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız Zübeyde Hanım Ortaokuluna ve Kazım Yurdalan Ortaokuluna başarılar diledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yakutiye Erzurum Spor Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title