Haberler

Okul Önünde Nöbet Tutan Polise Motosiklet Çarptı

Çerkezköy'de Okulun Dağılması Sırasında Çocukları Korumak İçin Nöbet Tutan Polis Memuruna Motosiklet Çarptı. Nurullah Baldöktü İlköğretim Okulu'nun Önünde Çocukların Çıkış Saatinde Korumak Akmacı ile Nöbet Tutan Polis Memuruna Motosiklet Çarptı. Çocuklarla İlgilenen Polis Memuru Birden Kendisine ...

Çerkezköy`de okulun dağılması sırasında çocukları korumak için nöbet tutan polis memuruna motosiklet çarptı. Nurullah Baldöktü İlköğretim Okulu`nun önünde çocukların çıkış saatinde korumak akmacı ile nöbet tutan polis memuruna motosiklet çarptı. Çocuklarla ilgilenen polis memuru birden kendisine motosikletin çarpması sonunda şaşkına döndü ve kendisine çarpan sürücüyü yakalayarak polis karakoluna götürdü. Başka bir trafik polisi de motosikleti kaldırarak karakola getirdi. Olay karşısında korkan çocuklardan biri ¨Nerdeyse bana çarpıyordu. Koşarak kaldırıma geçtim.¨dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title