Haberler

Okul Hizmet Masası'nın Çalışmaları Hız Kesmiyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile kurulan Okul Hizmet Masası, eğitim kurumlarının yöneticilerini sevindirmeye devam ediyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın isteği ile kurulan Okul Hizmet Masası, eğitim kurumlarının yöneticilerini sevindirmeye devam ediyor.

Okulların 1 günü geçmeyen taleplerini yerine getiren İzmit Belediyesi Okul Hizmet Masası, 5 okulda daha sorunları giderdi. Yetkililerin verdiği bilgiye göre Okul Hizmet Masası'nın, Şehit Öğretmen Erkan Aydın Orta Okulu'nun 3 katının iç ve dış boya rötuşları, Tavşantepe İlk Okulu okul kantininin etrafındaki fayansları ile Tavşantepe İlk Okulu okul kantininin fayans kaplama işi İzmit Lisesi 5 sınıf İzmit Lisesi 2 sınıf, Kasım Anadolu Lisesi Okul bahçesinin demir kapısı ve demir parmaklıkları boyaması ve 29 Ekim Orta Okulu okulun dış cephesi boyama işi yapıldı. Okul yetkilileri, yapılan hizmetler için Başkan Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. Yetkililer, "İzmit Belediyesi Okul hizmet masası olarak eğitim öğretime fayda sağlamak adına farklı projelerle de okullarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dediler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Yaşam Haberler

title