Haberler

Okul Bahçesinde Göğsünden 6 Kez Bıçaklanmıştı

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde Okul Bahçesinde Bıçaklanan 6'ıncı Sınıf Öğrencisi 11 Yaşındaki S.ö.'nin, Benzerlik Kurbanı Olduğu Ortaya Çıktı. Çıkarıldığı Nöbetçi Mahkeme Tarafından Tutuklanan Saldırgan 27 Yaşındaki B.k.'nin İfadesinde Başkasını Bıçaklamak İçin Okula Gittiğini, Aradığı Öğrenciye Benzettiği S.ö.'i Bıçakladığını Söyledi. B.k.'nin, Husumeti Olduğu Kişi ve Bıçaklamak İstediği Diğe...

DENİZLİ'nin Sarayköy İlçesi'nde okul bahçesinde bıçaklanan 6'ıncı sınıf öğrencisi 11 yaşındaki S.Ö.'nin, benzerlik kurbanı olduğu ortaya çıktı. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan saldırgan 27 yaşındaki B.K.'nin ifadesinde başkasını bıçaklamak için okula gittiğini, aradığı öğrenciye benzettiği S.Ö.'i bıçakladığını söyledi. B.K.'nin, husumeti olduğu kişi ve bıçaklamak istediği diğer öğrencinin ismi ise açıklanmadı.

Dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olduğu belirtilen öğrenilen Bülent Kopal, Gazi İlköğretim Okulu'nun bahçesine elinde ekmek bıçağıyla girerek, arkadaşlarının oynadığı futbol maçını seyreden 6- B sınıfı öğrencisi S.Ö.'i boğazından tutarak göğsünden 6 kez bıçaklamıştı.

Bahçedeki öğretmenler ve futbol oynayan öğrencilerin gözleri önünde meydana gelen kanlı saldırıda ağır yaralanan S.Ö., önce Denizli Devlet, daha sonra Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Saldırgan, okulun bitişiğindeki polis merkezine gidip teslim oldu.

Gözaltına alınan B.K., ifadesinde S.Ö.'i yanlışlıkla bıçakladığını belirtti. Arasında husumet bulunan kişinin kızını bıçaklamak için okula gittiğini, S.Ö.'i onunla karıştığını belirten B.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bir yıl önce evlendiği ve işsiz olduğu anlaşılan B.K.'nin psikolojik sorunları yüzünden bir dönem tedavi gördüğü belirlendi. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altında tutulan S.Ö.'in sağlık durumunun iyiye gittiği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title