Haberler

Öğrenciler, Hacı Bayram Veli Türbesi'ne Akın Etti

Öğrenci Seçme Sınavı'nda (ÖSS) Ter Dökecek Öğrenciler, Bugün Hacı Bayram Veli Türbesi'ne Akın Etti. Sınavda İyi Bir Puan Alabilmek İçin Dua Eden Gençler, Girmek İstedikleri Okulları Türbenin Duvarına Yazdı.

Öğrenci Seçme Sınavı'nda (ÖSS) ter dökecek öğrenciler, bugün Hacı Bayram Veli Türbesi'ne akın etti. Sınavda iyi bir puan alabilmek için dua eden gençler, girmek istedikleri okulları türbenin duvarına yazdı.

Türbeler, yarın yapılacak ÖSS sınavında iyi bir derece elde edebilmek isteyen gençlerin uğrak yeri oldu. Hacı Bayram Camii yanında bulunan Hacı Bayramı Veli Türbesi de bugün sınava girecek gençlerin ve ailelerinin akınına uğradı. Sınava girecek olan gençler, iyi bir derece elde edebilmek için türbede dua etti. Bazı gençler ise girmek istedikleri okulların isimlerini türbenin duvarına yazdı.

Hacı Bayram Veli Türbesi'ne akın eden gençlerden birçoğu ikinci ya da üçüncü kez sınava girdiklerini belirterek, daha önce türbeye gelmediklerini, bu yıl ise başarılı olabilmek için türbede dua ettiklerini ifade etti.

(EDA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title