Haberler

O Ses Türkiye'de Bomba İddia: Beyaz ile Hadise Aşk Yaşıyor

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye çekimleri sırasında kaydettiği bir videoda Beyazıt Öztürk ile Hadise'nin yakınlaştığı anlar 'Yeni bir aşk mı doğuyor' sorusunu akıllara getirdi.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye, tüm hızıyla çekimlerine devam ederken Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından yayınladığı bir video ortalığı fena karıştırdı. Hadise ile Beyazıt Öztürk'ün yakınlaştığı anların kaydedildiği görüntü, 'Ufukta yeni bir aşk mı var?' sorusunu akıllara getirdi.

O Ses Türkiye'de Bomba İddia: Beyaz ile Hadise Aşk Yaşıyor

ASİSTAN ÖKSÜREREK UYARDI

Acun Ilıcalı'nın kaydettiği görüntülerde Acun video çektiğini gören asistan öksürerek Beyaz ile Hadise'yi uyarıyor. Hadise "Acun ne yapıyorsun?" diyerek tepki gösteriyor. Ünlü şarkıcı ardından Ilıcalı'nın "Evet hazır mısın?" sorusuna, "Hayır hazır değilim" yanıtını veriyor.

O Ses Türkiye'de Bomba İddia: Beyaz ile Hadise Aşk Yaşıyor

"SEVGİLİ OLACAKLAR"

Ilıcalı'nın paylaşımı Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında da masaya yatırıldı. Beyazıt Öztürk ile Hadise'nin yakınlaşmaya başladığını iddia eden Bircan Bali, "Bunlar açık açık deklare ettiklerinde bizim o günkü konuşmalarımızı lütfen bulun. O kadar eminiz ki sevgili olacaklarından. Hatta belki oldular. Siz hazırda tutun" ifadelerini kullandı.

O Ses Türkiye'de Bomba İddia: Beyaz ile Hadise Aşk Yaşıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (87)

ahmet:

bunlar yakınlaşsa nolur bize ne faydaları var valla kırk yıl görmesek aklımıza gelmezler

19
1
yanıtYanıtla
Ada su:

Ask degil o birlikte eglenmek ihtiyac gidermek topluma kotu ornek

16
3
yanıtYanıtla
Ada su:

Konuyu hic kimse anlamamis ask baskadir cinsel iliski baskadir ask iyi bir hastaliktir cinsellikte de ihtiyactir asik olan bir erkek hemen evlenmek ister bunun icin her seyi yapmaya calisir kadin ise sevdigi erkegin kendisine evlenme teklif etmesini bekler kadinin sadik olma orani erkegin iki katidir turkiyeyi soyluyorum beyaz hadise iliskisi gecici bir cinsellik eger haber dogruysa olabilir bunlarin hayati boyle ihtiyac gidermek hayata devam etmek kimse ornek almasin mutluluk aile dir edep ahlaktir

16
2
yanıtYanıtla
ali:

bunlar havadan para kazananlar artık izlenme oranları düştüğü için reklam peşindeler ama bizler artık onlarla vakit öldürmüyoruz

16
1
yanıtYanıtla
rex:

cogul nıye konusuyorsun ki kendi adına konuş , ben begenerek izliyorum , onceden izlemiyordum şimdi beyaz var diye izliyorum cok ta keyif alıyorum

yanıt0
yanıt2
ertan:

pirim yok artık bunlara

yanıt1
yanıt0
Y.a:

Reyting meselesi, reklam kokan hareketler bunlar

15
0
yanıtYanıtla
Çirkin kral:

Mis gibi reklam kokusu var

14
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

ÇooOk büyük haber. Heyecanla bekliyoruz. Yemeden içmeden kesilmedim. Heyecandan iştahım arttı.

13
1
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

Cehennemdede aşk yaşarsınız artık. ZZ EBANİ,, bunların yeri hazırmı?

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title