Haberler

Nt’den 2010’un İlk Yarısında 11 Mağaza

Güncelleme:

NT Mağazaları 2010 Yılının İlk Yarısında Gösterdiği Büyük Performansla Mağaza Zincirine 11 Şube Daha Ekledi Ve Toplam Mağaza Sayısını 109'a Yükseltti.

Verdiği hizmet kalitesiyle Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından Altın Marka olarak belirlenen NT Mağazaları şube sayısını yükseltmeye devam ediyor.

NT, 1999 yılında güçlerini birleştiren Nil ve Tuna Kırtasiye'nin 36 mağazası ile çıktığı yolda 2010 yılının ilk yarısında ulaştığı 109 mağaza ile istikrarlı büyümesini sürdürüyor. İlk altı ayını geride bıraktığımız 2010 yılında şube sayısına 11 mağaza daha ekleyen NT böylece Türkiye'nin 56 ilinde mağaza ağına sahip oldu. Türkiye'nin 81 ilinde mağaza açma hedefine bir adım daha yaklaşan NT yeni mağaza çalışmalarına hızla devam ediyor. Yurtdışında da yedi ülkede 18 mağazası bulunan NT toplam 109 mağazasında yaklaşık 26 bin metrekarelik alanda faaliyet gösteriyor. NT'nin 2010 yılında açtığı mağazalar şöyle; Mersin Tarsus ve Yenişehir, Antalya Alanya, Ağrı, İzmir Nokta, Ankara Karanfil, Amasya, Nevşehir, Hatay İskenderun, Karabük ve Burdur Mağazaları.

Mağazalarında okumayı teşvik eden aktiviteler, yazar buluşmaları ve sohbetleri gibi kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapan NT Mağazaları bulunduğu bölgenin istihdamına da katkıda bulunuyor. NT, 2010'un ilk altı ayında açtığı 11 mağazasında istihdam etmek üzere toplam 162 kişiyi bünyesine dahil etti. Mağazalarında görevli personelin eğitimlerine de önem veren NT Mağazaları NT Akademi adını verdiği eğitim programlarıyla hem genel merkez binasında hem de online olarak uzaktan eğitim metoduyla çalışanlarının eğitimlerine katkı sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title