Haberler

Nitro-mak Özelleştirmesinde Nihai Pazarlık

Sümer Holding İştiraklerinden Makine Kimya Nitronobel Kimya Sanayi A.ş.'deki (Nıtro-mak) Yüzde 33.5 Kamu Hissesinin Özelleştirme İhalesinde Nihai Pazarlık Görüşmesi Yarın Yapılacak.

Sümer Holding A.Ş.'nin iştiraklerinden Makine Kimya Nitro Nobel Kimya Sanayi A.Ş.'deki (NITRO-MAK) yüzde 33.5 kamu hissesinin özelleştirme ihalesi kapsamında nihai pazarlık görüşmeleri yarın gerçekleştirilecek.

NITRO-MAK'ın özelleştirilmesi için açılan ihalede yasal sürenin dolduğu 13 Aralık mesai saati bitimine kadar iki teklif alınmıştı. Bu süre içinde Yaprak Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Altay Endüstri Yatırımları ve Ticaret A.Ş.-Altay Kolektif Şirketi- M. Murat Dural ve Ortağı-ANG Ali Nihat Gökyiğit Yatırım Holding A.Ş.-VİEM Ticari ve Sanayi Yatırımları Limited Şirketi'nin oluşturduğu ortak girişim grubu teklif sunmuştu.

Özelleştirme İdaresi'nden yapılan açıklamada ihale kapsamında nihai pazarlık görüşmelerinin yarın saat 15.30'da yapılacağı bildirildi.

(ANKA)

(NUR/NB/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title