Haberler

Nişanlısı Yokken Hayaletle İlişkiye Girdi, 10 Yıldır Erkeklerle Beraber Olmuyor

Güncelleme:

İngiltere'de yaşayan Amethyst Realm isimli kadın, sevgilisinin evde olmadığı bir gece, hayaletle ilişkiye girdiğini ve o günden sonra bir daha erkeklerle beraber olmadığını söyledi.

27 yaşındaki İngiliz kadın Amethyst Realm, erkek arkadaşından ayrılıp hayaletler ile ilişkiye girmeye başladığını ve hayaletler kendisini çok mutlu ettikleri için bir daha asla erkeklere dönmeyi düşünmediğini söyledi.

SEVGİLİSİ YOKKEN GELMİŞ

Bir sabah programına konuşan Amethyst, 10 yıl önce nişanlısı ile yeni taşındığı evde, erkek arkadaşının şehir dışında olduğu bir akşam, evde bir hayalet olduğunu fark ettiğini ve bunun üzerine iç çamaşırları ile kalıp hayaleti baştan çıkarmaya çalıştığını söyledi.

NEFESİNİ HİSSETMİŞ

Genç kadın, bir kaç dakika sonra vücudunun üzerinde bir ağırlık ve ensesinde hayaletin nefesini hissettiğini, kısa süre içinde de orgazm olduğunu söyledi.

RUHANİ BİR ÇOCUK İSTİYOR

Kadın, nişanlısının da hayaleti gördüğünü ve kendisini aldattığını düşündüğünü, erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra da hiçbir erkek ile ilişkisi olmadığını söyledi. 10 yıldır hayaletler ile ilişkiye girdiğini anlatan Amethyst, son olarak doğru hayaleti bulup, kendisinden ruhani bir çocuk sahibi olmayı düşündüğünü de ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cinsellik Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (41)

Kerem:

Bende hayalet bayanlarla evlenmek istiyorum. . insan kadınları masraflı oluyor. . (:

21
2
yanıtYanıtla
Msl:

Mal 3 harfliler musallat olmus haberi yok??

18
2
yanıtYanıtla
bLade:

Kesinlikle bunu yapan cinlerdir.Bunlar hala ruh hayalet falan diyor ..Cinler uygun ortam ve sartlar oldugunda bu işi yapabilirler bu salakta hayalet diyor bir gun gelir görür gününü.Bir de cocuk istiyomuş ulan şu dünya batmiyorsa Peygamberimizin yüzü suyu hürmetinedir.

17
2
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

hayalet nasıl bir yokluğa düşmüşse artık:)

17
0
yanıtYanıtla
gg:

biri tecavüz etmiş haberi yok

16
0
yanıtYanıtla
:

Yakında ağzı yüzü döndü diye haberi çıkar bunun. Cinler sahiplenmiş istesede bırakmazlar zaten.

15
1
yanıtYanıtla
Mr:

Şizofren

13
3
yanıtYanıtla
Gomis:

O Hayalet kendini ne zannediyor tecavüzcü coşkun mu ??

13
2
yanıtYanıtla
boş işler reza ne alemde:

cinde hayalet de yok. olamaz saçmalık.

9
5
yanıtYanıtla
L:

sende yoksun

yanıt1
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title