Haberler

Nilüfer Kadınlar İçin Şarkılarını Seslendirdi

Güncelleme:

Binlerce kadın meme kanseri ile mücadele için yürüdü,

Meme kanserinde erken teşhisin hayat kurtardığını anlatmak isteyen dünyanın lider güzellik şirketi AVON, bu yıl yedincisini düzenlediği Meme Kanseri ile Mücadele Yürüyüşü'nü gerçekleştirdi. 14 Ekim Pazar günü Ortaköy-Beşiktaş hattında düzenlenen Meme Kanseri ile Mücadele Yürüyüşü saat 13:30'da Ortaköy'de başladı, Beşiktaş Meydanı Vapur İskelesi'nin önünde son buldu. Açılışını Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Filiz Akın ve İlker İnanoğlu'nun yaptığı yürüyüşün finalindeki konserde Nilüfer sahne aldı.

Türkiye'de 16 yıldır sağlık alanında yürütülen en uzun soluklu sosyal sorumluluk projesi olan AVON Meme Kanseri ile Mücadele Projesi, 14 Ekim Pazar günü düzenlediği yürüyüş ile kadın erkek İstanbul ve Anadolu'dan binlerce katılımcıyı 'Meme Kanseri ile Mücadele' için buluşturdu.

Türkiye'de her yıl yaklaşık 30 bin kadının hayatını tehdit eden meme kanseri ile ilgili bir kez daha 'Erken Teşhis Hayat Kurtarır' diyen binlerce kadın; tek bir ses, tek bir yürek, tek bir adım olup yürüdü. Bu sene ki yürüyüşün sloganı, meme kanserinin rengi olarak kabul edilen pembeyi vurgulayan "Hayata Pembe Gözlüklerle Bak" oldu.

Ünlü sanatçılar Filiz Akın ve İlker İnanoğlu Meme Kanseri ile Mücadele Yürüyüşü'nde bir araya geldi.

Kadın, erkek, çocuk binlerce kişinin katıldığı yürüyüşün sunuculuğunu üstlenen İlker İnanoğlu ve yürüyüşe katılan ünlü sanatçı Filiz Akın, Meme Kanseri ile Mücadele Projesi için anne oğul aynı platformda buluştular.

Nilüfer, meme kanserine dikkat çekmek için konser verdi

Yürüyüşün sonunda, Nilüfer'in konseri ile eğlenceli ve keyifli vakit geçiren kadın erkek, çocuk binlerce katılımcı, "Hayata Pembe Gözlüklerle Bak" sloganına uygun olarak konseri dağıtılan pembe gözlüklerle izledi.

Konserde Meme Kanseri ile Mücadelede Erken teşhisin öneminin altını çizen Nilüfer: "Bu hastalığı başlangıcında yakalamak çok önemli. Bu konserin amacı da bu; erken teşhisin hayat kurtardığını binlerce kadına ulaştırmak. Biz kadınlar çok güçlüyüz. Ben de bugün güçlü bir şekilde karşınızdayım. Kendimi eskisinden de iyi hissediyorum hayat çok tatlı ve çok güzel" dedi.

Yürüyüşe projenin gönüllü elçileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Etkinliğe katılan ünlü sanatçı Filiz Akın, projeye verdiği destekten ötürü, Avon Satış Direktörü Gülay Başaran'dan onur plaketi aldı. Acıbadem Mobil, Digital Youth, Empati Reklam, Essporto, Hürriyet, NeoLife, Reebok, Special K, Damla, Virgin Radio, Turkcell'in sponsor olarak destek verdiği, pembe rengin hakim olduğu yürüyüşte, binlerce kişi eğlenirken meme kanseri hakkında bilinçlendirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beşiktaş Meydanı Filiz Akın Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title