Haberler

Nil Çaçan Ölüme Meydan Okudu

Güncelleme:

Popçu Nil Çaçan, Sezen Aksu ve Sıla için yaptığı çalışmalarla adını duyuran Fatih Ahıskalı'nın aranje ettiği ''Kime ne'' adlı single çalışmasının klip çekimlerinde nefes kesti.

Popçu Nil Çaçan, Sezen Aksu ve Sıla için yaptığı çalışmalarla adını duyuran Fatih Ahıskalı'nın aranje ettiği ''Kime ne'' adlı single çalışmasının klip çekimlerinde nefes kesti. Yönetmenliğini Caner Erzincan'ın üstlendiği klibin çekimleri Mardin ve Diyarbakır'da yapıldı. Senaryo gereği uçurumun kenarına fazlasıyla yaklaşmak zorunda kalan güzel popçu, düşme tehlikesine rağmen çekimlere devam etti, yönetmeninin söylediklerini harfiyen uyguladı.

Yükseklik korkusu olanların aşağı bakmaya bile cesaret edemediği uçurumun eşiğindeki çekimler sorunsuz tamamlandı. Set ekibinin cesaretinden dolayı kutladığı genç popçu, tebriklere ders gibi yanıt verdi: ''Hayatın ne soyut uçurumları var. Somuttan korkmamak gerek.''


Kaynak: Bültenler / Magazin

Sezen Aksu Erzincan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title