Haberler

Niğde'de Şehitlerin İsimler Sınıflara Verildi

Niğde'de Şehitlerin isimler sınıflara verildi Meslek Lisesinde Şehitlik programıNİĞDE - Niğde Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde şehitlerin isimleri sınıflara verildi.

Niğde'de Şehitlerin isimler sınıflara verildi

Meslek Lisesinde Şehitlik programı

NİĞDE - Niğde Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde şehitlerin isimleri sınıflara verildi. Her sınıfa verilen şehidin fotoğrafı da asıldı.

Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Meliha Yılmaz'ın yürüttüğü proje ile Niğdeli şehitlerin isimleri sınıflara verildi. Projeyi anlatan İngilizce Öğretmeni Meliha Yılmaz konuşmasında, "Bu projeyle amacımız öğrencilerimizde var olan vatan ve millet sevgisini daha da pekiştirmektir. Bu vesileyle şehitlerimize olan vefa borcumuzu bir nebze de olsa ödemek arzusundayız" dedi.

Okul Müdürü Harun Kısacık ise, "Okul olarak hem mesleki eğitim veriyoruz hem de milli ve manevi değerlerimizi kazandırmayı hedefliyoruz. Bu programları bu amaçla yapmaktayız ve yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Programın onur konuğu olan Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, lise öğrencilerine yaptığı konuşmada, "Şehitliğin en yüce makam. Türk polisi, Türk askeri bu makamın arzusu ile görev yapmaktadır. Bizler de şehitlerimize, gazilerimize ve ailelerine olan vefamızı göstermek için bu yolda yapılan ve yapılacak olan her programa destek vermeyi görev biliyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardında Şehit Fazıl Doğruöz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan plaketler şehit ailelerine takdim edildi. Şehitlerin fotoğraflarının olduğu ve künyelerinin yazılı olduğu çerçeveler okuldaki sınıflara asıldı.

Programa Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Mesleki ve Teknik Eğitim'den sorumlu Şube Müdürü Muhammet Şahin, şehit aileler, gaziler, çeşitli sivil toplum örgütü yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Anadolu Lisesi Niğde Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
title