Haberler

Niang Fransa'nın En Önemli Oyuncusu

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Mamadou Niang'ı Fransa'nın Marsilya Takımından Çok Uzun Uğraşlar Sonunda Transfer Ettikleri Belirterek, 'Bugün Fransa'nın En Önemli Oyuncusunu Aldık Diyebilirim' Dedi.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Mamadou Niang'ı Fransa'nın Marsilya takımından çok uzun uğraşlar sonunda transfer ettikleri belirterek, ''Bugün Fransa'nın en önemli oyuncusunu aldık diyebilirim'' dedi.

FB TV'nin Niang'ın transferiyle ilgili yaptığı yayına telefonla bağlanan Mosturoğlu, kendisinin bu transfere pazarlık kısmında dahil olduğunu belirterek, ''Marsilya Kulübü hiçbir şekilde futbolcusunu satmak istemiyordu. Marsilya taraftarları da kesinlikle Niang'i bırakmak istemiyordu. Çok uzun uğraşlar, ikna turlarının sonunda bu transfer başarıldı'' diye konuştu.

Niang'dan övgüyle bahseden Şekip Mosturoğlu, ''Bugün Fransa'nın en önemli oyuncusu aldık diyebilirim. Marsilya Sportif Direktörü, bu transfer için 'UEFA bölgesinin en önemli transferi' demişti. Önemli bir futbolcu. Hayırlı uğurlu olsun. Türk futboluna, Fenerbahçe'ye önemli katkılar yapacaktır. Çetin uğraşlarla, önemli çabalarla alınmıştır'' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title