Haberler

Nezaket Okullarında Eğlenceli İngilizce Eğitimi

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında adab-ı muaşeret eğitimi gören 4 ila 6 yaş arasındaki çocuklar bu sene İngilizce de öğreniyor.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında adab-ı muaşeret eğitimi gören 4 ila 6 yaş arasındaki çocuklar bu sene İngilizce de öğreniyor.

Pursaklar'da 5 ayrı şubede eğitim veren Nezaket Okulları, 4 ila 6 yaş arasındaki çocukları geleceğe hazırlıyor. 2011 yılından beri ilçedeki binlerce çocuğa ücretsiz eğitim veren Nezaket Okullarında minikler için basit İngilizce de öğretilmeye başlandı. İngilizce öğretmenleri tarafından ilki Merkez Nezaket Okulu'nda başlayan İngilizce eğitimleri diğer şubelerde de yaygınlaştırıldı. Haftada bir gün, çocuklara hitap eden basit düzeydeki İngilizce ile miniklerin dil öğrenme yetenekleri geliştiriliyor.

Eğlenerek İngilizceyi öğrenen minikler, arkadaşlarıyla keyifli anlar yaşıyor. Çocukların ilgisinden memnun kalan öğretmenler ise küçük yaşta verilen dil eğitiminin önemli olduğun dikkat çekti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title