Haberler

Nexus One'a Özel Yedekleme Servisi

Güncelleme:

Yeni Yılın En Fazla Merak Edilen Olaylarından Biri Olan Google'ın Akıllı Telefonu, Fark Yaratan Detaylarla Birlikte Gelecek.

internet devi Google'ın, kendi işletim sistemini kullanan akıllı telefonu Nexus One hakkındaki detayları, sizlere daha önce buradaki haberimizde duyurmuştuk. Hakkında her geçen gün yeni özelliklerin ortaya çıktığı cihaz, 5 Ocak itibariyle her haliyle canlı kanlı ortaya çıkmış olacak.

Oldukça zengin bir kutu içeriğinde sahip olacağı açıklanan cihazın, Google'a ait olması beklentilerin de en üst düzeyde olmasını sağlıyor. Standart kutu içeriğinde masaüstü şarj standının da olacağı açıklanmıştı. Ancak Google bu aksesuarı, gelişmiş bir sistemde kullanmayı planlamış görünüyor. Zira bu stant, sadece basit bir şarj cihazı ya da data bağlantısı olmaktan ziyade, ileri düzey bir yedekleme ünitesi olarak da kullanılabileceği belirtiliyor.

Zaten Gmail, Google Contacts gibi servisler sayesinde yedekleme konusunda kullanıcılarına geniş çözümler sunan Google, bu durumu Nexus One'a da uyarlayacak. Özel bir yazılım arayüzü sayesinde sonradan belirlenebilecek ayarlara göre, kısa mesaj, çoklu ortam içerikleri, uygulama ayarları gibi veriler otomatik olarak yedeklenmiş olacak.

Konu hakkında Google cephesinden gelmiş kesin bir bilgi olmamakla birlikte, şu ana kadar ortaya atılan tüm iddiaların gerçekliğe kavuşması, bu hususu da güçlendiren oldukça önemli bir etken.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title