Haberler

Nevşehir Belediye Başkanı Ünver,yeni Terminal İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Yapım Çalışmaları Nevşehir Belediyesi Tarafından Sürdürülen Yeni Terminali İnşaatında İncelemelerde Bulundu. Nevşehir Belediye Başkan Yardımcılarının da Katıldığı İnceleme Sırasında, Ünver Yapım Çalışmaları ile İlgili İnşaat Firması İlgililerinden Bilgiler Aldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yapım çalışmaları Nevşehir Belediyesi tarafından sürdürülen yeni Terminali inşaatında incelemelerde bulundu. Nevşehir Belediye Başkan Yardımcılarının da katıldığı inceleme sırasında, Ünver yapım çalışmaları ile ilgili inşaat firması ilgililerinden bilgiler aldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir'in Kaldırım mevkiinde 60 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşaat çalışmaları süren Nevşehir Terminalinde incelemelerde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Belediye Başkan Yardımcıları Cafer Okur, Atilla Seçen ve Yusuf Kaya ile birlikte Terminal inşaatında incelemelerde bulundu. Ünver, Nevşehir'in Türkiye'nin örnek Terminalinden birine sahip olacağını belirterek, çalışmaların büyük bir hızla sürdüğünü söyledi.

Nevşehir'de planlı bir gelişme ve sürdürülebilir bir büyüme perspektifine uygun bir alanda süren Nevşehir Terminali'nin hedeflendiği gibi Ekim ayının ikinci haftası içerisinde hizmete kazandırılmasının planlandığını belirterek, Nevşehir Belediyesi'nin prestij projelerinden biri olan Nevşehir Terminali'nin bölgenin cehresine farklı bir güzellik katacağına inandığını belirtti.

(MÖZ-SE-Y) 13.05.2008 16:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title