Haberler

Nejat İşler de Katıldı

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin, Cannes'da Verdiği Yemek Daveti Büyük İlgi Gördü.

ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ'NİN, CANNES'DA VERDİĞİ YEMEK DAVETİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

Sinema dünyasının en hareketli, en görkemli festivallerinden Cannes'ın, Marche du Film (Cannes Film Market) bölümünde stand açan ve Türkiye'yi Cannes'da temsil eden ilk festival olma özelliği taşıyan Altın Portakal, Film Festivali nedeniyle tüm Dünya'nın gözünün üzerinde olduğu Cannes'da muhteşem bir yemek daveti verdi.

Uluslararası Film Yapımcıları ve dünyanın farklı bölgelerinden gelen basın mensuplarının davetli olduğu yemek, Kodak Pavilion'unda yapıldı.

Antalya Altın Portakal Film Festivalinin ve Uluslararası Avrasya Film Festivalinin dev görselleriyle dekore edilen Pavilion'da verilen Altın Portakal yemeğinde Ferzan Özpetek, Nejat İşler ve Semih Kaplanoğlu gibi Türk sinemasının önemli isimlerinin yanı sıra önemli distributor ve film yapımcıları da dünyadaki meslektaşları ile buluştu. Yaklaşik 300 kişinin katıldığı yemekte Antalya Film Festivalinin tanıtım broşürleri ve dökümanları ile festival ve Türkiye'nin özel tanıtımı gerçekleştirildi.

Divan Pastanesinin özel olarak hazırladığı Türk lokumlarının da yemek sonunda Türkiye'den bir tad olarak dağıtıldığı ve Antalya Altın Portakal Film Festivali ve Turizmin gözdesi Antalya şehrinin kültürel platformda tanıtıldığı davette, ortak proje temaslarının da temelleri atıldı.

7000'in üzerinde katılımcıyı misafir eden ve yaklaşık 4000 gazeteciyi ağarlayan bu yıl ki Cannes Film Market'te ilgiyle izlenen Altın Portakal standı, aynı zamanda turizmin gözbebeği olan ve bu büyük festivalle artık dünyanın sayılı kültür kentleri arasında yer almayan başlayan Antalya şehrinin de tanıtımını başarıyla gerçekleştiriyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title