Haberler

Müslüm Gürses ile Muhterem Nur'un Buluşması Ağlattı

İstanbul'da Memorial Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nde geçirdiği by-pass ameliyatı sonrasında yoğun bakıma alınan Müslüm Gürses'in sağlık durumu iyiye gidiyor.

İstanbul'da Memorial Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nde geçirdiği by-pass ameliyatı sonrasında yoğun bakıma alınan Müslüm Gürses'in sağlık durumu iyiye gidiyor. Prof. Dr. Bingür Sönmez önceki gün Gürses ile eşi Muhterem Nur'u kamera aracılığıyla karşı karşıya getirdi.

Hayat arkadaşının kendine geldiğini duyunca soluğu hastanede alan Nur, kamera karşısında telsiz yardımıyla eşiyle konuştu. İkili birbirine el salladı.

Hastanenin Kardiyoloji uzmanı Deniz Şener, "Sağlık durumu iyiye gidiyor. Kendisini uyutyoruz. İlaçların etkisi azaldığında kendisi ile diyalog kurabiliyoruz" dedi.

Gürses'i dün hastanede ziyaret eden sanatçı İbrahim Tatlıses "Daha görevimiz bitmedi, ne onun görevi bitti, ne benim, ne Orhan babanın ne de Ferdi babanın. Dördümüzün de görevi var daha" dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Müslüm Gürses Muhterem Nur Memorial İstanbul Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title