Haberler

Muslera'nın performansı Alanyaspor maçına damga vurdu

Güncelleme:

Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında Alanyaspor'u konuk ederken Akdeniz temsilcisi maçın son bölümüne üst üste tehlikeli pozisyonlar buldu. Fernando Muslera, Alanyaspor'un tehlikelerinde gole izin vermedi ve kalesinde adeta devleşti

Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 yenerek ligde 2 maç aradan sonra 3 puanla tanışırken, mücadeleye damga vuran isim Fernando Muslera oldu.

Sarı-kırmızıların kaptanı Muslera, maçın ikinci yarısında Aytemiz Alanyaspor'un 5 tane %100'lük gol pozisyonuna geçit vermezken kazanılan 3 puanda büyük pay sahibi oldu.

Alanyaspor, Caulker, Welinton ve Bammou ile üst üste pozisyonlar bulurken, Muslera adeta kalesine duvar örerek geçit vermedi.

12 MAÇIN 5'İNDE KALESİNİ GOLE KAPADI!

Muslera bu sezon Süper Lig'de 13 maçta forma giyerken kalesini 5 maçta gole kapadı. Uruguaylı file bekçisi Kasımpaşa, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Gaziantep FK mücadelelerinde gol yemedi.

MAÇTAN SONRA 3'LÜ

Maçın bitiş düdüğünün ardından sarı-kırmızılı taraftarlar da Uruguaylı kaleciye yoğun tezahüratlarda bulundu. Muslera daha sonra taraftarların isteğini kırmadı ve 3'lü çektirdi.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Fernando Muslera'nın bu performansı, sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. Uruguaylı kaleci, trend topic listesinde uzun bir süre ilk sırada yer aldı.

İşte Muslera'yla ilgili atılan tweetlerden bazıları;

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (21)

Memleketim:

Bencil ve beceriksiz Alanya forvetleri. Yoksa 5 atarlardi bu cakma büyük takima. Ayrica sözde büyükleri koruyan cakma yalaka hakemler Alanya''nin hakkini yemisdir.

8
26
yanıtYanıtla
ALİ:

PSG MAÇINDA NE KADAR İYİ KALECİ OLUP OLMADIĞI ORTAYA ÇIKAR

10
23
yanıtYanıtla
Yasin oz:

Avrupada muslera falan dinlemezler 7 metre kale.alanyanin enbuyuk sorunu zaten büyük maclarda golcü yok gol atamiyorlar..papia cisse falan çok düz oyuncu.burda kral olanlar avrupada idmanı bitiremezler

8
18
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Real 2013 den beri dinlemedi zaten.

yanıt5
yanıt5
fenerlibahçeli34:

Muslera: 1 Alanya:0

yanıt10
yanıt0
CAABBAARR:

EZIK F5 MUSLERA SIZDE OLDAYDI AÇIK ARA LİDERDİNİZ TUM SPOR SEVERLER MUSLERANIN IYI BIR KALECİ OLDUĞUNU KABUL ETMİŞ .BİR SİZ KABULLENEMIYORSUNUZ.ONCE HAZMETMEYİ OĞREN

yanıt4
yanıt1
Kebapçı selo:

Yakın mesafeden gelen beklenmeyen top. Eline top çarpan oyuncu topun geldiğini görmüyor bile. Böle beleş penaltıyla alınan galibiyete sevinenlerin onurlarını teraziye koymak lazım.

4
14
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN İŞİNİ İYİ YAPIYOR TÜM TARAFTAR GRUPLARIN SEVDİĞİ ADAMMMMM. . .

16
1
yanıtYanıtla
HASANAdınızı Yazın:

HELAL SANA MUSLERA ALDIGININ HAKKINI VERİYOR

15
2
yanıtYanıtla
adalet:

Muslera olmasa, adamlar kevgire çevirecek, tabii önemli olan 3 puan. Her zaman ki gibi.

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title