Haberler

Murat Boz'dan Ayrılan Aslı Enver, Annesiyle Fotoğrafını Paylaştı

Güncelleme:

Ünlü popçu Murat Boz'la 2 yıllık ilişkisini geçtiğimiz günlerde noktalayan Aslı Enver, sosyal medyadaki suskunluğuna annesiyle fotoğrafını paylaşarak son verdi.

Evlenmeleri beklenirken sürpriz bir şekilde ayrılık kararı alan Aslı Enver- Murat Boz çiftinin 2 yıllık aşkları 2 hafta önce bitmişti.

AYRILIK SONRASI İLK PAYLAŞIM

Murat Boz ile yolları ayrılan oyuncu Aslı Enver ayrılık sonrası ilk kez sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Yaklaşık bir aydır Instagram hesabından paylaşımda bulunmayan Enver'den yeni fotoğraf geldi.

Murat Boz'dan Ayrılan Aslı Enver, Annesiyle Fotoğrafını Paylaştı

ANNESİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Annesiyle birlikte yer aldığı bu fotoğrafı yayınlayan ünlü oyuncu, "Bayram çocuğu annem içindeki bayram coşkusu hiç eksik olmasın. Seni seviyorum! İyi ki doğdun" mesajını da paylaştı.

Murat Boz'dan Ayrılan Aslı Enver, Annesiyle Fotoğrafını Paylaştı

MURAT DA ANNESİYLE FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Ayrılık haberinden sonra Murat Boz da ilk paylaşımını annesiyle birlikte olduğu bu kareyi yayınlayarak yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslı Enver Murat Boz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu?
500

Yorumlar (9)

mühürsüzoylaristemiyoruz:

OYLAR İYİ PARTİYE

9
19
yanıtYanıtla
bil:

yuzde 2-3 bandında oy alır.

yanıt0
yanıt3
Yorum:

Murat Bozuk Kim yaaa....?!!!!!!!!! Geç !!!!

10
5
yanıtYanıtla
Nefes Tahir:

Niye ayrıldınız ya çok yakışıyordunuz

6
5
yanıtYanıtla
as:

keşke hiç konuşmasan şu an tek derdimiz sendin sanki yürü git işine murto

5
0
yanıtYanıtla
hadi ordan:

Murat Boz denen geçmişi dün gibi aklımızda olan pörte gözlü şarkıcımızın Aslı Enver gibi her yönüyle sempatik içten ve güzel bir oyuncu ile ilişkisini zaten anlayamamıştık. . . Bahar Candan la bu kızı aldatan bir adamdan ne karakter beklenir ne de ikinci kez sadakat. . .

3
1
yanıtYanıtla
Vay kardeşim:

Herkes kendi yoluna bu işler böyle

4
0
yanıtYanıtla
Shfyvguhsgzjsshisj:

Ben sizi cok yakistiriyordumm niye ayrildiniz

2
0
yanıtYanıtla
metin:

Murat boz kafa boz(MA)

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title