Haberler

Münih'i Van Buyten Kurtardı

Milan, Pirlo ve Kaka ile İki Kez Öne Geçti. Maçı Bırakmayan Alman Ekibi, Van Buyten'in 78 ve 90+4'teki Golleriyle Rövanşa Büyük Avantaj Taşıdı.

Milan, Pirlo ve Kaka ile iki kez öne geçti. Maçı bırakmayan Alman ekibi, Van Buyten’in 78 ve 90+4’teki golleriyle rövanşa büyük avantaj taşıdı.

ŞAMPİYONLAR Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında Milan, konuk ettiği Bayern Münih’e son dakikada yakalandı: 2-2. Pirlo (Dk.41) ve Kaka’nın (Dk.84 pen) golleriyle iki kez geriye düşen Münih, Van Buyten’in 78 ve 90+4’deki golleriyle önümüzdeki hafta yapılacak rövanş maçına büyük avantaj taşıdı.

Bayern Münih’in Belçikalı futbolcusu Van Buyten son saniyede topu iğne deliğinden geçirdi.

Şampiyonlar Ligi 3. turunda Arsenal'i eleyen PSV Eindhoven ile Barcelona'yı kupanın dışına iten Liverpool'un çeyrek final ilk karşılaşmasında sevinen İngiliz ekibi oldu. Liverpool maçın 27'nci dakikasında Steven Gerrard'ın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. Liverpool Norveçli golcüsü John Arne Riise 49. dakikada skoru 2-0'a taşıdı. Maçın 63'üncü dakikasında Peter Crouch skoru belirleyen golü attı.

İşte Liverpool'un muhteşem golleri

Chelsea-Valencia Star’da

Kupanın favorilerinden Chelsea bu akşam, İspanyol Valencia’yı ağırlayacak. Stamford Bridge Stadı’nda 21.45’de başlayacak maçı Star TV naklen yayınlayacak. Roma da, Manchester United’ı konuk edecek. Olimpiyat Stadı’nda 21.45’de başlayacak maçı, Star TV 23.50’den itibaren banttan ekranlara getirecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title