Haberler

Muhtarlardan, Küçükler'e İftar Yemeği

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'e, il genelindeki muhtarlar tarafından iftar yemeği verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'e, il genelindeki muhtarlar tarafından iftar yemeği verdi.

Özel bir lokantada verilen yemekte muhtarlar adına konuşan Maksut Efendi Mahalle Muhtarı Burhanettin Atmaca, Küçükler'in yeniden belediye başkan adaylığını açıklamasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Küçükler'e destek vereceklerini belirten Atmaca, "Küçükler'in üçüncü dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklaması bizleri son derece sevindirdi. Kendisine muhtarlar olarak destek verdiğimiz belirtmek isteriz" diye konuştu.

Küçükler ise görev süresi boyunca köy ve mahalle muhtarlıklarına önem verdiğini hatırlatarak, kendisine gösterilen ilgiden dolayı muhtarlara teşekkür etti.

Görevde bulunduğu sürede muhtarlara kapısını her zaman açık tuttuğunu belirten Küçükler, şöyle devam etti:

"2014 yılından itibaren Büyükşehir Yasası uygulamaya geçiyor. İnşallah güzel hizmetler bundan sonra da devam edecek. Biz hep muhtarlarımıza önem verdik. Demokrasinin temeli muhtarlarla oluyor. İlk seçim alanı ve vatandaşa en yakın olan kurumlar muhtarlardır. Bizler de yerel yöneticiler olarak muhtarların eliyle bütün işleri yapıyoruz. 10 yıllık başkanlık dönemimizde bütün muhtarlara kapılarımızı açtık. Elimizden geldiğince birlikte çalışmaya gayret gösterdik. Asla bir siyasi taassup içerisine hiçbir zaman girmedik. Hiçbir muhtarımıza farklı bir gözle bakmadık, bundan sonra da bu tavrımızı her zaman sürdüreceğiz." - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title