Haberler

Muhsin Ertuğrul Sahnesinin Yıkımına Başlandı

Harbiye Muhsin Ertuğrul Tiyatrosunun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Metropoliten Planlama ve Kentsel Tasarım Merkezince (İmp) Hazırlanan 'Harbiye Kongre Vadisi Projesi' Kapsamında Yıkımına Başlandı.

Harbiye Muhsin Ertuğrul Tiyatrosunun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Metropoliten Planlama ve Kentsel Tasarım Merkezince (İMP) hazırlanan ''Harbiye Kongre Vadisi Projesi'' kapsamında yıkımına başlandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, çok hızlı bir şekilde sürdürülen yıkım çalışmalarının birkaç gün içinde tamamlanması planlanıyor. Yıkım çalışmaları nedeniyle cadde araç trafiğine kapatıldı.

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu önündeki yol da yerin altına alınacağı için burada sürdürülecek çalışma nedeniyle Haziran ayına kadar açık hava tiyatrosunda faaliyet yapılamayacak. Ancak Temmuz ayından itibaren etkinlikler yeniden başlayacak. Açık hava tiyatrosunun üstü kapatılmadan mevcut kullanımı, amacına uygun olarak sürecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title