Haberler

Muharrem Usta'dan İddialı Açıklama: Daha İyi Olacağız

Güncelleme:

Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'dan iddialı açıklamalar geldi. Muharrem Usta, "Huzuru yakaladık, aldığımız sonuçlara şaşırmıyorum daha da iyi olacağız" dedi.

Süper Ligde 5 maçlık galibiyet serisi yakalayan Trabzonspor'da moraller yerinde. Takımın artan performansını değerlendiren Başkan Muharrem Usta, çok sabrettiklerini belirterek, emeklerinin karşılığını almaya başladıklarını söyledi.

"BU EMEKLERİ UNUTMAYACAĞIM"

Doğrusunu söylemek lazım... Büyük sıkıntılar yaşadık. İnanılmaz zor dönemlerden geçtik. Ancak çok şükür şimdi işler yavaş yavaş yoluna girmiş durumda. Halen ben genel potansiyelimizin uzağında kaldığımızı düşünüyorum. Mutlaka daha iyisi olacak. Bu yaşadığımız günlerin gelecek adına bir başlangıç olduğu inancındayım. Burada sadece benim değil birçok kişinin emeği var. Yöneticilerimiz var, yakın çalışma arkadaşlarımız var, destek verenler var. Emekler büyük yani. Zor günde emeği geçenleri asla unutmayacağım.

"ŞAŞIRALACAK DURUM DEĞİL"

Şimdi insanlar sezon başındaki Trabzonspor ile şu anki Trabzonspor arasındaki farkı görüyor ve 'Nasıl olabilir bu?' diyor. Asla şaşırılacak bir durum aslında bu. Çünkü ortada müthiş bir potansiyel var. Bunu ortaya çıkardı Rıza Hoca (Çalımbay). Kişisel olarak iyi sonuçlara şaşırmıyorum. Potansiyeli biliyorum. O yüzden de ben umudumu hiç kaybetmedim. Arayı kapatmak için halen fırsatımız var.

"KAVGA ORTAMI İSTEMİYORUM"

Artık kulüpte kavga ortamı olmasını hiç istemiyorum. O nedenle kişisel olarak eski yaşadıklarımızı bir kenara bıraktım. Trabzonspor'un huzura ihtiyacı var. Bu huzur ortamını yakalamaya başladık. Bundan sonra da korunması için elimden geleni yapacağım. Gerçekten de sadece kendi işimize konsantre olmayı başarırsak ortaya çok daha iyi sonuçların çıkacağından eminim.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Muharrem Usta Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

S10:

TRABZONSPOR''UN EN BÜYÜK TRANSFERİ RIZA HOCADIR !NOKTA. !

7
0
yanıtYanıtla
yalçın:

trabzonsporun bu kadro yapısıyla bu kadar maç kaybetmesi bile şaşırtıcı durumdu. iddİa ediyorum beşiktaş tan sonra kadro derinliği ve kalitesi en iyi olan takım TRABZONSPOR.

6
1
yanıtYanıtla
metin sahin:

ha bir sen eksiktin sende cik cik de bakalim kusum

0
4
yanıtYanıtla
Ceo:

Takım mutlaka bir düşüş sürecine girecektir. bu süreçte sabır en iyi ilaçtır. Rıza hocaya güven. Yıldızlarını satma nokta takviyelerle takım hak ettiği yeri bulacaktır.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title