Haberler

Muharip Gaziler Derneği'nden Kaymakam Gürbüz'e Ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sarıkamış Şube Başkanı Osman Zekeriya Gül, yönetim kurulu üyeleri ile Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz’ü makamında ziyaret etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sarıkamış Şube Başkanı Osman Zekeriya Gül, yönetim kurulu üyeleri ile Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürbüz, gazilik unvanının çok önemli olduğunu belirterek, gazilere maddi ve manevi her konuda destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Sarıkamış şehitlerinin 100. yılı anma etkinliklerinde gazilerle şehit ailelerini geniş katılımla yanlarında görmek istediklerini ifade eden Gürbüz, "Gazilerimiz, şehit ailelerimiz bizim en çok değer verdiğimiz unsurlardır. Onların sevinci sevincimiz, derdi derdimizdir. Her zaman her konuda onların yanı başında olacağız" dedi.

Dernek başkanı Gül ise Gürbüz'e gazi ve şehit yakınlarına çok büyük değer verdiği için şükran borcu olduğunu dile getirerek, "Bizleri her zaman onurlandırıp, gururlandırıyorsunuz. Şehitleri anma etkinliklerinde bize tek tip kıyafet hatırlattığınızı duyduk, şimdiden çok teşekkür ediyoruz. İnşallah biz de şühedaya dualar ederek onlara minnetimiz, saygımızı göstermeye çalışacağız" diye konuştu. - Kars

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

title