Haberler

Muğlaspor'dan Şampiyon Bodrumspor'a Büyük Jest

Muğlaspor'dan şampiyon Bodrumspor'a büyük jest Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta şampiyonluğunu iki hafta önce ilan eden Bodrumspor'a en büyük jest, ezeli rakibi Muğlaspor'dan geldi.

Muğlaspor'dan şampiyon Bodrumspor'a büyük jest

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta şampiyonluğunu iki hafta önce ilan eden Bodrumspor'a en büyük jest, ezeli rakibi Muğlaspor'dan geldi.

İki takımın bugün Bodrum İlçe Stadı'nda yaptığı karşılaşmaya, Bodrumspor'a 3. Lig'de başarılar dileriz yazılı pankartla çıkan Muğlasporlu futbolcular, ayrıca çıkış tünelinin her iki yanına sıralanıp, oluşturdukları koridordan geçen rakiplerini alkışlayıp gerçek bir Fair-Play örneği sergiledi. Muğlalı oyuncuların jesti seyirciden büyük alkış alırken, iki takım futbolcuları, Bodrumsporlu miniklerin verdiği karanfilleri tribünlere attı.

Özellikle ikinci yarısı büyük çekişmeye sahne olan maçı Bodrumspor 67. dakikada Gökay, 72'de Yasin, 87'de Erkan ve 88'de Celal'in golleriyle 4-1 kazanırken, konuk ekibin tek sayısını 45+1. dakikada Hakan kaüydetti. Bu arada 62. dakikada İdris, 82. dakikada ise Hakan'ın ikinci sarı kartlarını görüp oyun dışı kalmasıyla Muğlaspor müsabakayı 9 kişi tamamladı. Hakemin bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşayan Bodrumsporlu futbolculara şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez verdi.

ATA GÜRBÜZ KORKUTTU

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un yanı sıra yaklaşık 4 bin futbolseverin izlediği karşılaşmanın 41. dakikasında rakibiyle çarpışan Muğlasporlu Ata Gürbüz Akkoş ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kısa süreli bilinç kaybı yaşadığı belirtilen oyunun herhangi bir kırığı ve kanaması olmadığı, gözlem amaçlı yoğun bakım ünitesine kaldırıldığı öğrenildi. Bu arada maçın sonlarına doğru sevinç gösterisi yaparken tribünden sahaya düşen Bodrumsporlu bir taraftar da hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title