Haberler

Muğla Tatilciler Oy Kullanmak İçin Dönüyor

Muğla'nın Marmaris ve Bodrum ilçelerinde tatil yapan vatandaşlar, oy kullanmak için tatile ara verip memleketlerine dönmeye başladı.

Muğla'nın Marmaris ve Bodrum ilçelerinde tatil yapan vatandaşlar, oy kullanmak için tatile ara verip memleketlerine dönmeye başladı. Otobüs terminalleri hareketlenirken, ek uçak seferleri de konulduğu belirtildi. Tatilcilerden boşalan sahiller ise yabancı turist ile kentlerde yerleşik yaşayan vatandaşlara kaldı. Marmaris'te tatilini geçiren vatandaşlar oy kullanmak için toplu taşıma ve özel araçlarıyla memleketlerine geri dönüşe başladı. Havayolu şirketleri ve otobüs firmaları ek seferler koydu. Marmaris'te bir otobüs firması çalışanı Günay Gürçoşkun, Bugün ve yarın çok yoğun. Yakın şehirlere dönüşler daha yoğun. Ek seferler koyduk dedi. Otobüs firması temsilcisi Mehmet Ayhan ise, Ülkemiz için hayırlı bir seçim olsun. Normal güzergahlarımızda seferlerimiz devam ediyor. Güney ve Doğu Anadolu şehirlerine günler öncesinden rezervasyon yapıldı. Seçim sabahı herkesi sağ salim memleketlerine yetiştireceğiz dedi.

Tatilci Mehmet Dönmez, İzmir'den tatile geldim. Geri dönüp oyumu kullandıktan sonra tatilime kaldığım yerden devam edeceğim diye konuştu. Bir diğer tatilci Merve Bulut, Oyumu kullanıp, Marmaris'e geri gelerek muhteşem geçen tatilime kaldığım yerden devam edeceğim dedi.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Marmaris Yürütme Kurulu Başkanı Ali Kırlı, Seçil, ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlarımız duyarlılık göstererek oy kullanmak için memleketlerine dönüyor. Geçen perşembe gününden itibaren oy kullanmak için dönen vatandaşlarımızı seçim sonrası tekrar tatile bekliyoruz dedi.

BODRUM'DA DA GERİ DÖNÜŞLER BAŞLADI

Seçime bir gün kala, Bodrum Otobüs Terminali'nde yoğunluk yaşanıyor. İlçe terminalinden yarın kalkacak otobüs seferlerinde de bugün ve yarın için yer kalmadığı öğrenildi. Milas- Bodrum Havalimanı'nda ise havayolu şirketleri yolcuların mağdur olmaması için ek seferler ilave etti. Bodrum sokaklarında trafik yoğunluğu azalarak, sokaklar boşaldı.

Oyunu kullanmak için Bodrum'daki tatiline ara veren İzmir'e giden Yılmaz Hasdemir, Seçim için gidiyorum. Oyumu kullanıp hemen yarın tekrardan geleceğim. Umarım çok iyi sonuçlar alırız. Bu seçim çok önemli dedi.

Tatilini tamamlayıp, Kütahya'ya dönen 85 yaşındaki Ayten Özman ise, Kütahya'ya dönüyorum. Oy kullanacağım için dönüyorum dedi.

Yazlarını Bodrum'da geçiren Faruk Karakoyun, Oy atmaya, vatandaşlık görevimizi yapmaya gidiyoruz. Ülkemiz için hayırlı olur. Çok önemli. Tabii oyumuzun rengini söylemeyeceğiz. Türk milleti akıllıdır, en tabii görevimiz dedi.

THY, Milas- Bodrum Havalimanı'ndan seçimden iki gün önce ve seçim günü dahil olmak üzere 350'şer kişilik uçaklarla, oy kullanmaya gideceklerin mağdur olmaması için 3'er ek sefer koydu. Özel havayolu şirketlerinin de 2'şer ek seferler dahil ettiği öğrenildi.

SAHİLLER ONLARA KALDI

Tatilcilerin geri dönüşü ile birlikte Marmaris ve Bodrum sahilleri, yerleşik yaşayan vatandaşlar ve yabancılar ile turistlere kaldı. Tatilcilerin gitmesiyle kalabalığın azaldığı plajlarda turistler bu durumun keyfini çıkardı. Bazıları şemsiye altında dinlenip kitap okumayı tercih ederken, kimileri serinlemek için denizde gün boyu eğlendi. Heyecan arayanlar Jet-ski, muz, deniz paraşütü gibi spor aktiviteleri yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title