Haberler

Muğla Eski Milletvekili Demir Cumhurbaşkanlığı Aday Adayı

İzmir, (Dha)

İZMİR, (DHA)

TBMM 15 ve 16'ncı dönem Adalet Partisi (AP) Muğla Milletvekili 69 yaşındaki Ünat Demir, cumhurbaşkanlığına aday adaylığını açıkladı. ''Dünyanın en karizmatik adamıyım'', ''Değil 110, 550 milletvekilinin ittifakıyla aday olacağım'' ve ''İstanbul'u dünyanın başkenti yapacağım'' gibi iddialı sözler söyleyen Demir, geçen dönem cumhurbaşkanlığına aday adayı olan DSP Eskişehir Milletvekili Mail Büyükerman'ı hatırlattı.

AP Muğla eski Milletvekili Ünat Demir, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Lokali'nde düzenlediği basın toplantısında, cumhurbaşkanlığına aday adaylığını açıkladı. İstanbul'u dünyanın başkenti yapacağını bunun için de 10 trilyon doların hazır olduğunu söyleyen Demir'in, ''Dünyanın en karizmatik adamıyım'', ''Değil 110, 550 milletvekilinin ittifakıyla aday olacağım'' ve ''İstanbul'u dünyanın başkenti yapacağım'' gibi iddialı sözleri dinleyenleri gülümsetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title