Haberler

Muğla'da Üniversite ve Askeri Bando "Güz Konseri" Verdi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı ve Aksaz Deniz Üs Komutanlığı tarafından "Güz Konseri" dinletisi sunuldu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı ve Aksaz Deniz Üs Komutanlığı tarafından "Güz Konseri" dinletisi sunuldu.

MSKÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek ile MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Namık Alper, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, vatandaşlar, üniversite öğrencileri ve öğretim üyeleri katıldı.

İki bölümden oluşan konserin birinci bölümünde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri ve öğrencilerinden oluşan orkestra şef Yrd. Doç. Dr. Rıza Akyürek yönetiminde Scendler's List (Ballade), 'Gel Ey Denizin Nazlı Kızı', 'Bülbülüm Altın Kafeste' ile solo ve oda müziği Prelude villa Lobos, 'Uzun Dere Bar'ını kanun, flüt, saz ve piyano eşliğinde seslendirdiler.

Programın ikinci kısmında ise  Aksaz Deniz Üs Komutanlığı orkestra ve korosu şef Bando Yüzbaşı Atıf Taner Çolak yönetiminde Grease Selection, Lassus Tronbone,  The Blues Brothers Medley, Michael Jackson'un Smoth Criminal, Beat İt, Elves Castello'nun She ve Kal Mann'ın Let's Twist Again şarkılarını seslendirdiler.

Konser sonunda orkestra uzun süre ayakta alkışlandı.

Vali Çiçek, Rektör Harmandar ve Tuğamiral Alper, orkestraya teşekkür ederek çiçek verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mansur Harmandar Amir Çiçek Akm Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title