Haberler

Müge Anlı canlı izle bugün! Müge Anlı 14 Haziran 2021 izle! ATV canlı - 14 Haziran ATV yayın akışı! Müge Anlı saat kaçta?

Güncelleme:

Müge Anlı Canlı izle bugün! ATV Müge Anlı canlı izle bugün! en çok aranan başlıklardan biri olarak karşımıza çıkıyor. ATV Canlı Müge Anlı izle! ATV yayın akışı! Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programında bugün neler oldu? Müge Anlı'da dün neler oldu? Müge Anlı ne zaman başladı? Müge Anlı saat kaçta? 14 Haziran Müge Anlı canlı izle!

Müge Anlı canlı izleme linki haberimizde. Müge Anlı ATV Canlı izle! Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün de 14 Haziran 2021 Pazartesi ekranlara geliyor. Peki Müge Anlı'da neler oldu? Müge Anlı'nın sunduğu ATV ekranlarına gelen programda hüzünlü olaylar, savrulup giden hayatlar, ilişkiler ve yapılan DNA testleri gibi merak edilen konular yer alıyor. Peki, Müge Anlı canlı izle! 14 Haziran 2021 ATV Müge Anlı canlı izle! İşte detaylar haberimizde...

ATV MÜGE ANLI CANLI İZLE

ATV'nin rakipsiz programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 14 Haziran 2021 canlı yayınında Türkiye'yi sarsan vahşi cinayetler ilgili son dakika gelişmesi! Müge Anlı canlı yayın izlemek için buraya tıklayınız.

ATV YAYIN AKIŞI BUGÜN 14 HAZİRAN 2021 PAZARTESİ

  • 08.00 Kahvaltı Haberleri
  • 10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert
  • 13:00 ATV Gün Ortası
  • 14:00 Beni Bırakma
  • 16:20 Esra Erol'da
  • 19:00 ATV Ana Haber

TÜM VİDEOLARI GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

MÜGE ANLI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Müge Anlı, 17 yaşındaki Işıl Naz Hoşbay 9 Haziran'da Bakırköy'den kaybolduğu bilgisini vererek annesi ve teyzesinin stüdyomuzda olduğunu söyledi. Anne Ceyhan Bulut, Bakırköy'de çalıştığını, Pendik'te oturduğunu söyledikten sonra olay günü kızının telefonda biraz babası ile tartıştığını, kızına müdahale edince kızının kendisine de aynı terbiyesizce davranışta bulunduğunu, ben eve gitmek istiyorum diyerek çıkıp gittiğini, bulamadığını dile getirdi. Müge Anlı, 50 yaşındaki avize lamba işi yapan Bahtiyar Akçay'ın 25 Mayıs günü araba almak içi Giresun'dan İstanbul'a geldiğini ve kaybolduğunu, 2 çocuk babası olduğunu, İstanbul Güneşli'de bir otelde kaldığını, 28 Mayıs tarihinde bir daha haber alınamadığını, kızının banka hesabından 2 kere para çektiğini söyledi. Ekip, Nadir Bey'in arandığını "Ben kaybolduğu gün birlikteydim, 5'te yemek yedikten sonra ayrıldık ben bir şey bilmiyorum" dediğini, görüşmelerin sürdürüldüğü bilgisini verdi. Borç para toplayıp kayıplara karıştı. 27 yaşındaki Abdulkadir Dursun'a ne oldu? Müge Anlı, dün ekibin Aydos ormanında olduğunu, evden ormana 10 dakika sürdüğünü dile getirdi. Gülşah Hanım, kardeşinin ormana gittiğinden emin olmadığını ama sık sık gittiğinden ve aynı zamanda kimliğini elinde bırakmış olmasından dolayı orman diye düşündüğünü anlatınca Müge Anlı, Abdülkadir'in arkadaşlarının çok borcu vardı dediğinden söz etti. Ekip, ormana gitti. Erol Bey her yeri taradıklarından söz ederken definecilerin kazdığı derin kuyulara rastlandı. Bir görgü tanığı, Abdülkadir'i ormanda gördüğünü, selam verip geçtiğini anlattı. Kayseri'deki çifte cinayette itiraf geldi. Katil zanlısı kardeş ve oğlu tutuklandı… Kerem Durur 2016 yılında kaybolmuştu. Kardeşi Medeni ve eski eşi Songül mahkemeye sevk edildi…

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLADI?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı'nın yaptığı, yönetmenliğini Ahmet Şirin'in üstlendiği 2008 yılından bu yana Atv'de sabah kuşağında yayınlanan kayıp kişilerin arandığı, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı Müge Anlı ve beraberindeki Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Şevki Sözen ve avukat Rahmi Özkan'ın yer aldığı televizyon programı. 13 sezondur kesintisiz yayımlanan program bugüne kadar 3150 kaybı bulmuş, 164 cinayet dosyası aydınlatmış ve 875 aileyi kavuşturmuştur.

Program ilk kez 18 Ağustos 2008 tarihinde başladı.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Müge Anlı Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title