Haberler

Mpm'den Vali Kocatepe'ye Ziyaret

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Adem Şahin, Milli Prodiktivite Merkezi (Mpm) Genel Sekreteri Kerim Ünal ve Mpm Yönetim Kurulu Üyeleri Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe'yi Ziyaret Etti.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Adem Şahin, Milli Prodiktivite Merkezi (MPM) Genel Sekreteri Kerim Ünal ve MPM Yönetim Kurulu üyeleri Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe'yi ziyaret etti.

3 ay önce başlatılan 'verimliliği artırma projesi' kapsamında yapılacak olan sonuç değerlendirme toplantısına katılmak için Kütahya'ya gelen Adem Şahin, Kerim Ünal, Nizamettin Ayniş ve Mustafa Deryal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral ile birlikte Vali Şükrü Kocatepe'yi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bili verdiler.

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Adem Şahin ve MPM Yönetim Kurulu üyelerine birer çini tabak hediye etti.

(EFE-MŞ)

30.05.2007 17:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title