Haberler

Oyuncu-Model Barış Murat Yağcı'dan İrem Derici'yi Kızdıracak Aşk Yorumu: İlişki Yaşıyorlar Algısıyla Herkesi Kandırdı

Güncelleme:

Best Model of Turkey yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Barış Murat Yağcı, İrem Derici ile aşk yaşadığı yönünde çıkan iddiaları yalanlar nitelikte açıklamalarda bulundu.

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de, hakkında çıkan haberlere cevap veren Barış Murat Yağcı, İrem Derici ile aşk iddialarına çarpıcı yanıtlar verdi.

REKLAM VE SİNGLE İÇİN BENİ KULLANDI

"İrem Derici ile yediğim yemek dışında bir görüşmüşlüğüm, konuşmuşluğum yoktur" diyen Yağcı sözlerine şöyle devam etti: Reklam ve single için beni kullandı bence. Az sürede kendisini tanıma fısatım oldu. Hem hem fizik olarak hem kafa olarak benim tarzım değil. Konuşmaları çok argo, bu durum beni çok rahatsız ediyor. Kadına yakıştıramıyorum Bizim birlikte olma şansımız yok zaten. İki farklı tip, iki farklı karakter. Ben yolun başında oyunculuk yapmaya çalışan bir insanım. O bambaşka bir hayat yaşıyor. Ben onu kaldıramayabilirim. Cihangir'e gidiyorum. Kahve içeceğim. 'İrem'i görmeye mi geldin' diyorlar. Ya benim haberim bile yok…"

Model Barış Murat Yağcı'dan İrem Derici'yi Kızdıracak Aşk Yorumu: İlişki Yaşıyorlar Algısıyla Herkesi Kandırdı

"HERKESLE OLANLA OLMAM"

"Çok dobra, çok içten konuşur bunu severim ama kadına yakışmıyor yaa… Arada ben de cümlemin anlamı yükselsin diye sonuna küfür koyabilirim tamam ama her cümlede, olmuyor yani… O yemekteki 'ilişki yaşıyorlar' algısını o yarattı, insanları kandırdı ve ben buna düştüm. Bir ünlüyle aşk yaşarım, flört ederim ama herkesle olanla olmam."

Model Barış Murat Yağcı'dan İrem Derici'yi Kızdıracak Aşk Yorumu: İlişki Yaşıyorlar Algısıyla Herkesi Kandırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (31)

Büşra:

ŞU AN KENDINI KÜÇÜK DÜSURDUN BI LADININ ARKASINDAN KI BU UNLU BIR KADINSA BOYLE LAFLAR SOYLEMEK SENIN KARAKTERSIZ BIRI OLDUGUNU GOSTERIR...KUSURA BAKMA YAKISIKLI KASLAR BARDA KARAKTER YOK .

8
8
yanıtYanıtla
MİDEMİZİ BULANDIRMA BÜŞRA:

Kızım sana bu erkekler ne yaptı da, bu kadar düşmansın?Hadi lezbiyen kafan var anladık. Tuttun evli kadını ayartan, onun bunalımından faydalanan İntizar''a sahip çıktın. Sende mi karakter var?

yanıt0
yanıt0
ESMA:

Sende de fikir var ama beyin yok. E bi de rezalet olan Türkçen var.

yanıt3
yanıt2
yorumsuz:

dobralık başka külhanbeylik başka. . abla aradaki ince çizgiyi baya baya geçmiş. . adam haklı

11
2
yanıtYanıtla
kayserili ülkü:

kız çirkin diye böyle diyor. . adriana lima ile beraber olsa inanın adriana''nın ettiği her küfüre ölüp biterdi. . yere göğe sığdırımazdı şöyle dobra böyle dobra diye. . . erkekler bir kadını sevdiklerinde o kadının her tür ahlaksızlığına ve pisliğine razı olurlar. gıkları çıkmaz. . ama bir kadını gerçekten sevmiyorlarsa aha bu kardeş gibi kıvırır da kıvırırlar

8
5
yanıtYanıtla
muğla delikanlısı halil:

sende kıvırıyonmu gayseriliiiiii

yanıt1
yanıt0
ksk çetin t.:

bizim eski mahllede bir kız vardır boşnak güzeli. ve ona aşık olan çocuk boynuzları yedi yedi yinede kızdan vazgeçmedi. kız para peşinde 9 erkeği aynı anda idare eden bir kızdı. anası babasıda arabalı evi yazlığı olan olan adam bul, bu ülkede avrupai güzelliğinin fırsatını kullan derlerdi kıza. kız en son çok zengin bi adamla evlendi gitti. çocuk işini bıraktı sahilde balık tutup alkol alan bi gence döndü. kesinlikle hak veriyorum tesbitine

yanıt3
yanıt1
...:

adam bayağı ağır konuşmuş yalnız. . İremi gömdü iyice :))

13
0
yanıtYanıtla
...:

Yıldız angutu. . bir erkeğe yakışmaz elbet ama ireme bu laflar az bile. .

yanıt1
yanıt0
alaycı:

derici kovalıyor. . . delici kaçıyor. . . .

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title