Haberler

Mobilya Sektörünün Kalbi, Bursa'da Atacak...

Tüyap Bursa Fuarcılık A.ş. Tarafından Düzenlenen, "Bursa Mobilya Döşeme Endüstrisi, Döşemelik Kumaşlar, Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı (Mobteks 2006)" ile "Bursa 5. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (Burmodef 2006)"nın Açılışları Yarın Yapılacak.

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen, ''Bursa Mobilya Döşeme Endüstrisi, Döşemelik Kumaşlar, Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı (MOBTEKS 2006)'' ile ''Bursa 5. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (BURMODEF 2006)''nın açılışları yarın yapılacak.

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, düzenlediği basın toplantısında, MOBTEKS 2006'nın Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle, BURMODEF 2006'nın ise Bursa Marangozlar ve Mobilyacılar Odası işbirliğiyle hazırlandığını belirtti.

Çağdaş toplumların hızla farklılaşan ihtiyaçlarını karşılayacak ürün ve hizmetleri kapsayan teknolojik yenilikler ve donanımların sergileneceği fuarların, 14 ülkeden 115 firma ve firma temsilcisinin katılımıyla düzenleneceğini kaydeden Ersözlü, şöyle konuştu:

''Ülkemizde üretilen ve ithal edilen ofis mobilyaları, ev mobilyaları, ev dekorasyonu, donanımı, döşemelik kumaş, döşeme makineleri ve aksesuarlarının, ülkemizde ilk kez MOBTEKS çatısı altında profesyonel ziyaretçilere sunulacağı fuarlarımızda, katılımcı firmalarımız önemli iş bağlantıları kuracaktır.''

Ersözlü, Dış Ticaret Müsteşarlığı işbirliğiyle fuarların, Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Rusya, Gürcistan, Irak ve Fas ile yurt içinden sektörün yoğun olduğu 30'a yakın ilden gelecek profesyonel alım heyetlerine ev sahipliği yapacağını bildirdi.

TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuarlar 2-4 Kasım tarihlerinde 11.00-20.00 saatleri, 5 Kasım'da ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title