Haberler

Minik Maymunun Büyük Cesareti

Bursa Hayvanat Bahçesi'nin Yeni Konuğu Minik Babun, Maymun Adasının Neşe Kaynağı Oldu. Nez İsimli Maymunun Dünyaya Getirdiği 2 Aylık Çiroz Yaptığı Cesaret Dolu Hareketlerle Konuklarını Kahkaya Boğuyor

Bursa Hayvanat Bahçesi'nin yeni konuğu minik babun, maymun adasının neşe kaynağı oldu. Nez isimli maymunun dünyaya getirdiği 2 aylık Çiroz, yaptığı cesaret dolu hareketlerle konuklarını kahkaya boğuyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Hayvanat Bahçesi'nin yeni konuğu 'Çiroz' isimli 2 aylık babun ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Minik Çiroz'u izlemeye gelen vatandaşlar, hayvanın yaptığı şirin hareketler karşısında şaşkına döndü. 'Nez' isimli babunun dünyaya getirdiği minik Çiroz yaptığı şakalarla büyüklerini kızdırmayı ihmal etmiyor. Anne ve babasının yanından bir an olsun ayrılmayan Çiroz en çok çocukların ilgisini çekiyor.

Annesi Nez'in yaramazlık yapmaması için kuyruğundan tuttuğu Çiroz, yine de annesinin elinden kurtulup büyüklerine şaka yaparak kızdırıyor. Maymun adasının öfkeli yaşlılarının elinden kurtulan Çiroz, adada bulunan köprünün altına girerek kendini koruyor. Köprünün altına sığmayan diğer babunlar ise minik Çiroz'a bir şey yapamıyor.

(RF-MŞ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title