Haberler

Milyonluk Kasa Soyguncuları Yakalandı

Samsun’da bir tır parkında bulunan içinde 212 bin ABD doları ile 20 bin lira bulanan çelik kasanın çalınması olayıyla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da bir tır parkında bulunan içinde 212 bin ABD doları ile 20 bin lira bulanan çelik kasanın çalınması olayıyla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Olay, samsun'un İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan Lider Gıda Tır Garajı adlı işyerinde 24.07.2017 günü saat 04: 00 ile 06: 45 arasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işyerine giren hırsızlar içinde 212 bin dolar ve 20 bin lira bulunan çelik kasayı çaldılar. Hrıszılar daha sonra çelik kasayı ise açıp içindeki paraları aldıktan sonra ırmağa attılar. Olay polise haber verildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, hırsızların kimlik tespiti ve yakalanması için soruşturma başlattı. 155 güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, plakasız beyaz renkli bir otomobilden yola çıkarak Samsun merkez, İstanbul ve Kocaeli illerinde operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda kasayı çaldıkları iddia edilen Burak Ç.(30), kardeşi Murat Ç.(33), Murat İ.(38), Enver B.(27) ile olaya yardım ettikleri iddia edilen Fuat B.(33) ve Naci E.(43) gözaltına alındılar. Gözaltına alınan Murat İ.'nin hırsızlık için kayası açmak amacıyla İstanbul'dan Samsun'a geldiği öğrenildi.

Gözaltına alınan şahısların evlerinde yapılan aramada 1 adet bıçak, 53 adet 9 mm çaplı tabanca mermisi, 3 adet kısa 9 mm çaplı tabanca mermisi, 18 adet 7.65 mm çaplı tabanca mermisi, 1 adet 9 mm çaplı üzerinde ibare bulunmayan tabanca namlusu, 4 adet yivsiz tüfek, 4 adet yivsiz tüfek şarjörü, 125 adet yivsiz tüfek kartuşu, 2 adet kurusıkı tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca şarjörü, 75 adet kurusıkı fişeği, 3 bin TL para ve 5 kök dişi Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

Polis yapılan araştırmada ait çelik kasadan çalınan 128 bin 600 dolar ile 6 bin 700 lira paya el koydu. Polisteki sorgulanması tamamlanan Burak Ç., Murat Ç., Murat İ., Enver B., Fuat B. ve Naci E. bugün Samsun Adliyesine sevk edildiler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Amerika Birleşik Devletleri İlkadım Samsun 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title