Haberler

Milli Takıma Moral Pankartı

Futbol Federasyonu, (A) Milli Futbol Takımı'nı Yarın Norveç ile Oynanayacağı Maçta Yanlız Bırakmamak İçin Commerzbank Arena Stadı'nın Boş Tribünlerine Çeşitli Pankart ve Bayraklar Asacak. Federasyon Tarafından Bugün Stada "70 Milyon Zaten Sığmazdık" Pankartı Asıldı.

Futbol Federasyonu, (A) Milli Futbol Takımı'nı yarın Norveç ile oynanayacağı maçta yanlız bırakmamak için Commerzbank Arena Stadı'nın boş tribünlerine çeşitli pankart ve bayraklar asacak. Federasyon tarafından bugün stada "70 milyon zaten sığmazdık" pankartı asıldı.

Seyircisiz oynanacak Norveç maçında (A) Milli Takımı yalnız kalmayacak. Commerzbank Arena Stadı'nın boş tribünlerine Futbol Federasyonu tarafından çeşitli pankartlar ve bayraklar asılacak. Bugün ve yarın asılacak pankartlarla futbolcuların maça motive edileceği belirtilirken, bugün asılan afişlerde ''Seni yalnız bırakırmıyız sandın'' ve ''70 milyon zaten sığmazdık'' yazan afişler dikkat çekti.

Öte yandan, Norveç Milli takımı bugün saat TSİ 14.00'da Commerzbank Arena Stadı'nda tek idman yaparak Türkiye maçı hazırlıklarını tamamladı. Yapılan çift kale maçta Norveç teknik direktörü Hareide, takımı 4-5-1 sisteminde sahaya çıkarırken, Carew'i ileride tek forvet oynattı.

Norveç'in kalesinde ise Beşiktaş'ın eski kalecisi Myhre görev yapacak. Türkiye-Norveç maçını İtalyan Stefano Farina, Alessandro ve Paolo Calcagno hakem üçlüsü yönetecek.

Norveç'in sahaya Myhre, Storbaek, Hagen, Hangelant, Riise, Stromstat, Antresen, Haestad, Brenne, Helstad ve Carew ilk 11'iyle sahaya çıkması bekleniyor.

Karşılaşmaya yerli ve yabancı 200 gazetecinin akredite olduğu, yabancı basın mensuplarının Alman ağırlıklı olduğu ve bir Alman televizyonunun maçı naklen yayınlayacağı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title