Haberler

Milli Takım'da Şenol Güneş'in yerine düşünülen hoca adayları belli oldu! 7 kişilik listede 5 yabancı var

Güncelleme:

A Milli Takım'da Şenol Güneş döneminin kapanması bekleniyor. Milli Takım'daki görevi üstlenebilecek, bazıları boşta olan ve de Türk futbolunu bilen 7 hoca ismi ön plana çıktı. Bu isimler Okan Buruk, Emre Belözoğlu, Slaven Bilic, Andriy Shevchenko, Joachim Löw, Andre Villas Boas ve Antonio Conte.

Sporx'in haberine göre; Şenol Güneş'in yerine 7 hoca ismi ön plana çıktı. Bu isimler Okan Buruk, Emre Belözoğlu, Slaven Bilic, Andriy Shevchenko, Joachim Löw, Andre Villas Boas ve Antonio Conte. En güçlü adayın Okan Buruk olduğu belirtildi.

Milli Takım'ın hoca adayları belli oldu! 7 kişilik listede 5 yabancı var

ŞAMPİYONLUK VE TÜRKİYE KUPASI

Medipol Başakşehir ile şampiyonluk, Akhisarspor ile Türkiye Kupası gibi başarılar yaşayan Okan Buruk, turuncu lacivertli kulüpten ayrıldıktan sonra gelen teklifleri kabul etmedi. Bir ara ismi Galatasaray için de geçen Okan Buruk, yerli isimler arasında en başarılı ve en genç olanlarından biri olarak kabul görüyor. Milli Takımın EURO 2000 ve 2002 Dünya Kupası gibi tarihi başarılarında da oyuncu olarak kadroda bulunan Okan Buruk da Türk futbolunun yeni patronu olabilir.

Milli Takım'ın hoca adayları belli oldu! 7 kişilik listede 5 yabancı var

EMRE BELÖZOĞLU ZOR GÖZÜKÜYOR

Fenerbahçe'deki görevinden ayrıldıktan sonra Şenol Güneş'ten yardımcılık ve çeşitli kulüplerden teknik direktörlük teklifi alan Emre Belözoğlu, şu an için boşta. Fenerbahçe'deki görevi sırasında bile planının bu kadar erken teknik direktörlük yapmamak olduğu ve kariyeri için başka türlü bir planlaması olduğunu belirten Emre Belözoğlou için Türk Milli Takım Teknik Direktörlüğü yakıştırması yapsa da kabul etmesi mümkün görünmüyor.

Milli Takım'ın hoca adayları belli oldu! 7 kişilik listede 5 yabancı var

SLAVEN BILIC JENERASYON YARATTI

Hırvatistan Milli Takımı'nda Luka Modric, Ivan Rakitic, Mario Mandzukic, Ivan Perisic gibi isimlerle yeni bir jenerasyon ortaya koydu. 2006 Dünya Kupası'na gidemeyen Hırvatistan'ı, EURO 2008'e Wembley'deki İngiltere galibiyetiyle götürdü. EURO 2012'ye ise Howard Webb'in çok tartışmalı kararlarıyla veda ettiler. Bilic'in kurduğu jenerasyonla Hırvatistan, 2016 Dünya Kupası'nda final dahi yaşadı. Teknik direktörlük kariyerinde Hajduk, Lokomotiv, Beşiktaş, West Ham, Ittihad, West Brom'u çalıştırdı ve şu an BJ Guoan'da görev alıyor.

Milli Takım'ın hoca adayları belli oldu! 7 kişilik listede 5 yabancı var

SHEVA, UKRAYNA'DA GÖZ DOLDURDU

Futbol kariyeri başarılarla dolu olan Ukraynalı yıldız Andriy Shevchenko, teknik adamlık kariyerine de Ukrayna Milli Takımı'yla başladı. EURO 2020'de takdir toplayan bir Ukrayna Milli Takımı ortaya koyan Sheva, sözleşmesi sona erdiği ve başka heyecanlar istediği için görevinden ayrıldı. Shevchenko şu an boşta ve yeni bir teklif bekliyor.

Milli Takım'ın hoca adayları belli oldu! 7 kişilik listede 5 yabancı var

LÖW, TÜRKİYE'YE YABANCI DEĞİL

Almanya Milli Takımı'nda sürekli yenilenen ve genç oyuncularla desteklenen bir projeyi ülke çapında federasyonla birlikte yapılandıran Löw, Panzerler'in başından ayrıldıktan sonra herhangi bir kulübe gitmedi. Dünya Kupası başarısı da olan Löw, Türk futboluna da yabancı değil...

Milli Takım'ın hoca adayları belli oldu! 7 kişilik listede 5 yabancı var

CONTE'YE HIDDINK TARİFESİ

İtalya'daki futbol rönesansını başlatan ve dönemi geçmiş diye tabir edilen oyuncularla İtalya'yı EURO 2016'da finale çıkaran Antonio Conte, Guus Hiddink benzeri bir formülle teknik direktörlük görevine getirilebilir. Maaşı astronomik olsa da TFF, benzer maaşı Hiddink'e vermişti. Inter'deki görevinden ayrıldıktan sonra boşta olan Conte, potansiyeli parlak ve genç yıldızlarla dolu Türk Milli Takımı'nın Katar umutlarını yeniden canlandırabilir.

Milli Takım'ın hoca adayları belli oldu! 7 kişilik listede 5 yabancı var

BOAS BOŞTA

Porto, Chelsea ve Inter'de Jose Mourinho'nun analistliğini yapan Portekizli teknik adam, daha sonra Porto, Chelsea, Tottenham, Zenit, Shanghai SIPG ve Marsilya'da görev aldı. Rakibe göre kontra planlar yapması ve modern taktiksel yaklaşımlarıyla biliniyor. Geçen sezon bilgisi ve onayı olmadan transfer yapıldığı için Marsilya'daki görevinden ayrılan Villas-Boas, şu an boşta...

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Milli Takım Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500

Yorumlar (8)

Hakan Sariyildiz:

hazır 83 mılyon hoca varken ne gerek var başka hocaya

43
24
yanıtYanıtla
I Bor :

YOOO OLMAAAZ, iCiMiZDEKi BAZILARI NE DiYOR: iLLAKi ELiN GAVURU GESiN, DOLARLAR, EUROLAR DISARI GiTSiN, SUPER LiG'DEKi GiBi.....

yanıt2
yanıt0
senar:

Bazı yorumcular hemen isim vermeye başlamış yeni hoca için, Lucescu yuda siz getirtmiştiniz galibiyeti varmı hatırlamıyorum, şimdi yeni senaryolar yazın, yeni isim belirleyin, yıl sonu da onu gonderirsiniz, bence gelecek yılın hocasını da belirleyin şimdiden, bitin artık Çekin elinizi futboldan

33
6
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

istediğiniz hoca gelse bu milli takım başarılı olamaz. kluplerde neredeyse tum 11 yabancı. türk futbolcusu mu kaldı. eskiden milli ruhu ile oynayan türk oyuncuları şimdi milli takıma avrupadaki kluplerden çagrılıyor. onlarda yeterli ruhla oynamıyor. türkiyede yabancı futbolcu sınırlaması gelmeli. hem ekonomik yönden katkı saglar hemde türk oyunculara 0 imkan saglar. futbolu bitirdi bu yabancı show zihniyetleri.

2
4
yanıtYanıtla
Hüseyin Özer:

Şimdi Şenol hoca diyor ki gel diye yalvarıldı o halde git diye de yalvarsinlar sende gidersin artık hocam yalvaranlar kırılmasın

2
1
yanıtYanıtla
mojo risin:

Ya zaten maşallah dünyanın en Zengin federasyonusunuz..bialsa klopp tarzı bir hoca getirin de biz de heyecan duyalım yeniden...

2
0
yanıtYanıtla
Sinan Yılmaz :

1,Conte. 2 Löw. Okan Buruk hafif kalır. Onu dinlemezler

0
0
yanıtYanıtla
Hüseyin Özer:

Gel diye yalvarilmis ise yalvaranlar git diye de yalvarsinlar odeşin bitsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title