Haberler

Milletvekili Karayel, CHP İl Başkanı Özdemir'in İddialarını Yanıtladı

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nda Haftanın Nöbetçi Vekili Olan AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Enver Özdemir'in Yatırımlar Konusundaki Açıklamalarını Eleştirerek, "Bizim Gerçekleştirdiklerimizi Onlar Hayal Bile Edemezler" Dedi.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nda haftanın nöbetçi vekili olan AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Enver Özdemir'in yatırımlar konusundaki açıklamalarını eleştirerek, "Bizim gerçekleştirdiklerimizi onlar hayal bile edemezler" dedi.

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı tarafından yürütülen "nöbetçi vekil" uygulamasında bu haftanın nöbetçi vekili olan AK Parti Kayseri Milletvekili Karayel, CHP İl Başkanı Enver Özdemir'in yatırımlar konusundaki eleştirilerine anlam veremediğini belirtti. AK Parti'nin Kayseri'de yaptıklarını CHP'nin hayal bile etmesinin mümkün olamayacağını söyleyen Milletvekili Karayel, "Burada bahsettiğim büyük projeler 3-4 yıl içinde gerçekleşecektir. Yeni hastane konusunda da zemin etütleri devam ediyor. Şeker fabrikasının arka kısmında yapılan bu zemin etüdü çalışmaları tamamlandıktan sonra oranın da temel atması gerçekleştirilecek. Bu projeler Kayseri için hayati öneme sahip projelerdir. Bu projeler bittiğinde Kayseri önümüzdeki 50 yılda daha güzel, daha yaşanabilir, Orta Anadolu'nun merkez şehri haline gelecektir. Hem ulaşımda, hem sağlıkta, hem ticarette ve özellikle de bu Lojistik Köy Projesi'nin tamamlanması ile etraftaki şehirlerin mal ve hizmetlerinin dağıtım yeri haline gelecektir. Bu Türkiye genelinde 11 yerde kuruluyor, adeta bu bölgede yeni bir şehir inşa edilmiş olacak" şeklinde konuştu.

Gelecek yıl yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Karayel, Kayseri'de yerel seçimlerle ilgili yapılan anketlerde AK Parti'nin yüzde 80 oy oranına sahip olduğunu dile getirdi. Karayel, "Belediyelerimizden hiçbir şikayetimiz yok. Başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Bütün belediye başkanı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bizim AK Parti olarak yerel yönetimlerle ilgili bir sıkıntımız yok, hizmete devam ediyoruz. Kayserililer de bu hizmetlerden memnunlar, bizler de arkadaşlarımızın bu hizmetlerinden memnunuz. Yerel seçimler sonucunda da AK Parti büyük bir başarıyla Kayseri'ye hizmet etmeye devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının sonunda nöbetçi vekil uygulamasıyla ilgili bilgiler veren Karayel, "Yıllardan beri bu uygulamamız devam ediyor. Bugün ayrıca diğer arkadaşlarımız da ilçelerimizi ziyaret ediyorlar. Ben de buradaki programın ardından ilçelerde vatandaşları ziyaret etmek, onlarla sohbet etmek amacıyla gezi programlarına katılacağım. Kayseri ile ilgili yapılacak olan önemli yatırımların, projelerin çalışmaları devam ediyor" dedi.

(YS-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title