Haberler

MHP Pınarbaşı İlçe Kongresi Yapıldı

MHP Pınarbaşı ilçe teşkilatı olağan genel kurulunda Bayram Sarımeşe ilçe başkanlığına seçildi.

MHP Pınarbaşı ilçe teşkilatı olağan genel kurulunda Bayram Sarımeşe ilçe başkanlığına seçildi.

Sarımeşe Otelinde düzenlenen kongreye MHP İl Başkanı Dursun Ergin, İl sekreteri Celal Kafşakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile delegeler katıldı.

Kongrede, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından faaliyet raporu okundu.

MHP İl Başkanı Dursun Ergin, yaptığı açıklamada, ilk kongreyi Pınarbaşı'nda gerçekleştirdiklerini, yarın Doğanyurt ve cumartesi günü de İnebolu kongrelerini yapacaklarını söyledi.

İnebolu kongresine MHP Genel Başkan Yardımcısı Hamit Ayanoğlu'nun katılacağını ifade eden Ergin, "Kongreler göreve talip olan arkadaşlarımızın demokratik haklarını kullandıkları ortamlardır. Göreve gelen başkan ve yönetimdeki arkadaşlarımız, yapmış oldukları çalışmalarla partimizin Pınarbaşı'nda ve Türkiye'deki başarısına katkı vereceklerdir. Kongremizin vatanımıza, milletimize ve Pınarbaşılılara hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim" dedi.

Tek liste halinde gidilen kongrede yönetim kuruluna Bayram Sarımeşe, Necati Çelebi, Recep Eke, Ahmet Turcihan, Osman Öztürk,Osman Sarıoğlu, Kadir Akkaya,Ramazan Aslan, Yaşar Güneş, Selahattin Akkaya, Orhan Hasanbaş, Yaşar Kalaycı, İbrahim Bodur,Fatih Taş,Evren Yaşar, il delegeliğine ise Bayram Sarımeşe, Halil Sarımeşe, Hakkı Akkaya, Osman Öztürk, Orhan Hasanbaş ve İbrahim Bodur seçildi.

- KASTAMONU

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title