Haberler

MHP Düzce Milletvekili Adayları Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) Düzce Milletvekili 1. Sıra Adayı Kenan Ilgaz ile 2. Sıra Adayı Dr. Engin Mutlu, Merkeze Bağlı Köy Muhtarları ile Bir Araya Geldiler.

Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) Düzce Milletvekili 1. sıra adayı Kenan ılgaz ile 2. sıra adayı Dr. Engin Mutlu, merkeze bağlı köy muhtarları ile bir araya geldiler.

MHP Düzce İl Teşlikatı tarafından Yimpaş Vip salonunda düzenlenen yemekte İl Başkanı Mehmet Bakan, tanışma ve sohbet toplantısına katılan muhtarlara teşekkür etti. Bakan, "MHP olarak aziz milletimize görev için hazırız. 22 Temmuz'da bize görev verildiği takdirde milletimize nasıl görev yapacağımızı göreceksiniz" dedi.

Ardından söz alan MHP birinci sıra milletvekili adayı Kenan Ilgaz, iyi ve güzel hizmet yapmak için yola çıktıklarını belirterek, "Desteklerinizle seçildiğimiz takdirde halkımızla el ele vererek çalışacağız" şeklinde konuştu. İkinci sıra adayı Dr. Engin Mutlu da, daha önce İl Sağlık Müdürlüğü görevinde bulunduğunu söyleyerek, bundan dolayı Düzce'nin köylerinin sorunlarının çok iyi bildiğini ifade etti.

Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Aydın Dursun, muhtarın siyaset üstü bir görev yaptığını ve her partiden oy olarak göreve geldiklerini belirterek, "Siyaset üstü görev yapmamıza, seçilerek gelmemize rağmen özlük haklarımız hiç iyi değil. Hak ettiğimiz değer verilmiyor. Önümüzdeki dönemde sosyal ve özlük haklarımızı konuşmak istemiyoruz" dedi.

Millevtekili Kenan Ilgaz, bu güne kadar Düzce'de görüştükleri tüm muhtarların aynı sorunları kendilerine aktardıklarını ifade ederek, "Kamu görevi yapan muhtarlarımızın belli mali güce kavuşturulması istemi haklı bir taleptir. Göreve geldiğimizde bunun üzerine önemle eğileceğim" şeklinde konuştu.

(AY-AK)

29.06.2007 16:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title