Haberler

MHP 'Birlik' Toplantısına 2 Aday Katıldı

Güncelleme:

MHP genel başkan adayı İsmail Hakkı Küpcü, adayların toplantıya katılmayacağına dair bir ifadede bulunmamasına rağmen gelmediklerini belirtti.

MHP genel başkan adayı İsmail Hakkı Küpcü, adayların toplantıya katılmayacağına dair bir ifadede bulunmamasına rağmen gelmediklerini belirterek, "Yine de delegelerin isteği doğrultusunda yeniden adaylar ve kanaat önderlerini bir araya getirecek adımları atmaya çalışacağını delegelerin isteği doğrultusunda genel başkan adayları ve kanaat önderlerini bir araya getirmek için çalışacağım" dedi.

MHP genel başkan adayı İsmail Hakkı Küpcü'nün daveti üzerine, Akar Otel'de bütün adayların katılacağı bir toplantı düzenlendi. Ancak toplantıya, daveti gerçekleştiren Küpcü'nün yanı sıra adaylardan Nuran Karakanat katıldı. Küpcü, düzenlenen toplantıda konuyla ilgili yaptığı konuşmada, MHP'nin genel başkan adaylarını yaşanan sorunları ve ülkenin geleceğini konuşmak üzere yemeğe davet ettiğini ifade etti. Adayların davete katılmayacağına dair bir ifadede bulunmamasına rağmen gelmediklerini belirten Küpcü, "Yine de delegelerin isteği doğrultusunda yeniden adaylar ve kanaat önderlerini bir araya getirecek adımları atmaya çalışacağım. Çünkü hepimiz aynı gemideyiz, hep birlikte olacağız. Hep birlikte bir mücadeleyi başarırsak başaracağız" diye konuştu.

Küpcü, geçirdiği trafik kazası nedeniyle hala rahatsız olmasına rağmen davete katılan adaylardan Nuran Karakanat'a da teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title