Haberler

Mevlit Kandili'ne doğru

Güncelleme:

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Mevlit Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çiçek, mesajında, isanlığa rahmet olarak gönderilen Peygamber Hz. Muhammed'in (S.A.V.) dünyaya teşrifi vesilesiyle kutlanılan Mevlid Kandili'ne bir kez daha ulaşmanın huzuru ve mutluluğu içerisinde bulunulduğunu kaydetti.

Kandillerin birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyanın aydınlandığı en özel günler olduğunu belirten Çiçek, şöyle devam etti:

"Sevgi, merhamet ve hoşgörünün eşsiz temsilcisi Hz. Peygamberimizin (S.A.V.) doğumunu kutlarken bu vesileyle onun güzel ahlakını, kardeşlik hukukunu, adalet anlayışını tekrar hatırlamalı, bütün insanlık için yol gösterici bir rehber olduğunu unutmadan birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için her zamankinden daha çok özveri ve gayret göstermeliyiz. Bu mübarek gece vesilesiyle yapacağımız duaların başta gönül coğrafyamız olmak üzere, bütün insanlığı manevi huzura ulaştırmasını diliyor, bu güzel gecenin birlik ve beraberliğimizin, dirlik ve düzenimizin devamına vesile olması temennisiyle tüm vatandaşlarımızın Mevlid Kandili'ni en yürekten duygularımla kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Mevlit Kandili Afyon Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title