Haberler

Meü'de 'Yelek Giyme' Töreni

Mersin Üniversitesi (Meü) İletişim Fakültesi Tarafından Geleneksel Hale Getirilen 'Yelek Giyme' Törenin de Bu Yıl 54 Öğrenci Yelek Giydi.

Mersin Üniversitesi (MEÜ) İletişim Fakültesi tarafından geleneksel hale getirilen 'Yelek giyme' törenin de bu yıl 54 öğrenci yelek giydi.

MEÜ Çiftlikköy Kampüsü Uğur Oral Kültür Merkezi'nde İletişim Fakültesi tarafından gerçekleştirilen 'Yelek giyme' törenine; MEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Uğur Atik, MEÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ünsal Yetim, MEÜ iiletişim Fakaültesi eski dekanı Selim Aksöyek, Gazetecilik, Radyo Sinema ve Televizyon bölüm başkanlarıyla çok sayıda öğretim görevlisi ve öğrenci katıldı.

Törende konuşan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Yetim, yelek giyme törenindeki amaçlarının, öğrencilerin ileride yapacakları mesleklere olan ilgilerini artırabilmek ve onlara meslek aşkını aşılayabilmek olduğunu söyledi. MEÜ İletişim Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Selim Aksöyek ise törenin geleneksel hale gelmesinin kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Konuşmaların ardından Gazetecilik, Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencilerine yelek giydirildi. Öğrencilerin yanı sıra MEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Uğur Atik ve Prof. Dr. Ünsel Yetim'e de öğrenciler tarafından gazetecilik yeleği giydirildi. Yelek giyme töreninin ardından Gazetecilik Bölümü öğrencilerinin fotoğraf sergisi açıldı. Sergide yer alan 40 fotoğraf, fotoğraf severlerin beğenisine sunulurken, haber fotoğrafı ve sanat fotoğraflarının sergilendiği fotoğraflar için MEÜ Gazetecilik Bölümü Fotoğraf Hocası Uzman Mehmet Acar, fotoğraların derslerde anlatılan biilgilerin meyvesi olduğunu söyledi. Sergiyi gezenlere bilgi veren öğrenciler, çalışmaların devamının geleceğini söylediler.

(MÇ-HK-Y) 07.05.2008 17:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title