Haberler

Normalden Çok Hızlı Hareket Eden Meteorun Videosu İzleyenleri Büyüledi

Güncelleme:

Avrupa Uzay Ajansı astronotu Paolo Nespoli'nin uzaydan çektiği meteor fotoğraflarından oluşturulan video, görenleri büyüledi.

Avrupa Uzay Ajansı (ESA) astronotu Paolo Nespoli, Uzay İstasyonu'nu Atlantik Okyanusu'nun güneyinden Kazakistan'a doğru geçerken gece boyunca çektiği fotoğraflardan oluşturulan video ile Dünya üzerinden geçen meteorun gizemli yolculuğunu gözler önüne serdi.

ÇOK HIZLI HAREKET EDİYOR

Meteorlar Dünya'nın atmosferine girerek ve arka planda bulunan yıldızlardan daha parlak yanar. ESA Uzay Durum Duyarlılığı Programı'nın dünyaya yakın objeler üzerinde çalışan uzmanları, oldukça küçük bir kaya parçası olan meteorun yaklaşık 40 kilometre/saniye hızla tipik olandan daha hızlı hareket ettiğini belirtti. ESA SSA-NEO Koordinasyon Merkezi Segment Müdürü Rüdiger Jehn, meteorun hızının genellikle atmosfere yaklaşık 20 kilometre/saniye hızla giren meteorlar için oldukça hızlı olduğunu söyledi.

UZAYDA YAŞIYOR

ESA astronotu Paolo Nespoli, İtalyan Uzay Ajansının uzun süreli VİTA misyonunun bir parçası olarak Uluslararası Uzay İstasyonu'nda yaşıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atlantik Okyanusu Kazakistan Komik - İlginç Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

İbrahım:

Yüce allahı nekadar tesbıh etsek azdır bunları görünce nekadar acız bı ınsanız ve nekadar kudretlı bı yaratıcımız var dıyorum

30
11
yanıtYanıtla
Aros:

O istasyondakiler ateisttir.gördünmü elin oğlunu .sen hala hayallerle yaşıyorsun.senin beynine iyi morfin enjekte etmişler.

yanıt0
yanıt1
murat:

hani nerede meteor

9
1
yanıtYanıtla
İNANMAYIN! HEPSİ FİLM:

uzaya çıktılar yalanına inanmayın artık dünyadan zor kalkan bu füzeler aydan ya da başka gezegenden bir ya da iki astronot tarafından kaldırılıp dünyaya nasıl geri getiriliyor?

1
1
yanıtYanıtla
Melek:

Düz Dünya Teorisi yandaşları bu videoyu izleyince gozleri fal taşı gibi açılıp " Gercek mi la bu?" diye aval aval baktılar mi acaba :)) Dunya bal gibi yuvarlak iste :)))

1
0
yanıtYanıtla
Murat:

Bu video teknolojının bu kadar cok geliştigi bir zamanda dünya yuvarlak degil düzdür diyen beynı geri kalmış insan müsvettelerine gelsin:)

0
0
yanıtYanıtla
Muti 11:

Bütün insanları salaklar yerine koyuyorlar.Dünya saatte bilmem kaç km hızla dönüyor.uzay istasyonu uzay boşluğunda yaktsız ve hızı çok yavaş.ama bu görüntüleri alabiliyor.Bırakın artık uzaya gittiğiniz yalanını. Bu yalanla dünyayı kandırıyor ve milletin paralarını yiyip duruyorsunuz.Biri. Bana anlatsın ben doğduğumdan buyana hergece küçük ayı büyük ayı kuzey yıldızı hep aynı yerde hergece.Dünya dönüyor uzay dönüyorsa nasıl oluyor Bu? Siz dönün kendi etrafınızda deneyin bakalım oluyormu.Pehh .

0
0
yanıtYanıtla
Amiga:

Hep yalan dolansınız. Meteor diye bişey yok olmadı hiç

0
0
yanıtYanıtla
trakyalı:

dünya düzdür düz kalacak. düztabanlar sizi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title