Haberler

Mesleki Eğitim Merkezinden Okullara ve Öğrencilere Yönelik Çalışma

Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi, "Kardeş Eli Projesi" Kapsamında Okullara ve Okul Öğrencilerine Yönelik Çalışmalarına Devam Ediyor.

Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi, "Kardeş Eli Projesi" kapsamında okullara ve okul öğrencilerine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Bafra ilçesine bağlı Üçpınar Köyü İlköğretim Okulu'nda İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi'nde berberlik ve kuaförlük eğitimi alan çıraklarca gerçekleştirilen saç bakımı ve okulun elektrik bölümü öğrencilerinin okulun elektrik sorunlarının tamir edilmesi, çevre halkı tarafından takdirle karşılandı. Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri, Bafra Üçpınar İlköğretim Okulu'nda 90 erkek ve 100 kız öğrencinin saç bakımını yaptı. Berber ve kuaför adayı öğrenciler, 190 öğrencinin saç kesimini ve bakımını öğretmenlerinin gözetiminde başarıyla gerçekleştirdi. Okulun elektrik bakımı da öğrenciler tarafından başarılı bir şekilde yapıldı. Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerine hitap eden Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi'nin 133 meslek dalında eğitim verdiği belirtildi.

Üçpınar Köyü İlköğretim Okulu'nda yapılan çalışmaya Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Nas, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla ve Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Selahaddin Yüksel de katıldı.

(SAM-SA) 05.05.2008 19:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title