Haberler

Mersin: Taşucu'nda Sahil Temizliği

- Mersin'in Silifke İlçesi'ne Bağlı Taşucu Beldesi Sahili, Belediyenin Katkılarıyla Temizlendi.

- Mersin'in Silifke İlçesi'ne bağlı Taşucu Beldesi sahili, belediyenin katkılarıyla temizlendi.

Taşucu Belediyesi'nin katkılarıyla organize edilen çevre temizliği; Taşucu, Kum Mahallesi ve Boğsak sahillerinde yapıldı. Sahil temizliğine Belediye Başkanı Ali Şahin, meclis üyeleri, belediye personeli, spor kulüpleri ve gönüllü gençler katıldı.

Belediye Başkanı Şahin, Taşucu'nun kirletilecek kadar küçük, temizlenemeyecek kadar büyük bir belde olduğunu belirterek, "Taşucu'nun geleceği gençlerimiz olarak daha temiz daha saygılı bir ortamda yaşamanız gerekmektedir. Çevremizin başkaları tarafından kirletilmesine de izin vermemeliyiz ve kirletenleri uyarmalıyız. Gençlerimiz bugün burada sahil temizliğine katılarak örnek bir davranış sergiledi. Örnek davranışlarından dolayı gençlerimize ve çevre temizliğine katılan bütün katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

Yaklaşık 60 kişinin katıldığı çevre temizliğinde, sahilden yaklaşık 3 ton çöp toplandı. Toplanan çöpler, belediyeye ait araçlarla sahilden alındı.

(MŞ-MT-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title